
Små ostekaker til tur
Deilige ostekaker i prosjonsstørrelse som er perfekte til tur! Ostekakene krever ikke steking og lages enkelt i et brukte syltetøyglass eller lignende.

Ingredienser
Antall porsjoner
Bærtopping
Ostelag
Fremgangsmåte
- 1
Legg kjeksene i en liten plastpose og rull over med en kjevle, til kjeksen er smulet opp. Ha i en bolle, smelt smøret og bland det inn i smulene sammen med det brune sukkeret. Sett til side.
- 2
Ha bær, sitronsaft og sukker i en liten kjele og kok forsiktig opp. La det putre i ca. 5 minutter. Bland sammen Maizenna og 2 ss kaldt vann. Bland inn i de varme bærene og rør godt i 30 sekunder, til blandingen tykner. Ta vekk fra platen og avkjøl.
- 3
Pisk kremfløte til du har en krem og pisk inn ost, vaniljesukker, sitronskall og melis.
- 4
Fordel smulene i 6 glass og press litt ned med en skje eller bruk fingrene. Ha kremblandingen i en sprøytepose eller bruk en skje og fordel kremen i glassene.
- 5
Fordel bærblandingen over kremen. Spis med en gang eller sett dem kaldt. De holder seg fint 2-3 dager i kjøleskapet.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


