
Turmuffins med havregryn, eple og gulrot
Dette er muffinsen som kommer med alt inkludert. En søt muffins med havregryn, eple og gulrot - som metter og er supergod! Perfekt å ha med på tur!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Topping
Fremgangsmåte
- 1
Forvarm stekeovnen til 175 °C.
- 2
Riv gulrot og eple grovt.
- 3
Bland sammen egg, honning, olje, rømme, gulrot og eple i en bolle og sett til side.
- 4
Finn frem en ny bolle, og bland sammen havregryn, sammalt hvete, hvetemel, salt, vaniljesukker, kanel og malt ingefær.
- 5
Ha egg- og rømmeblandingen i bollen med de tørre ingrediensene og vend inn, til akkurat blandet.
- 6
Lag toppingen i en egen bolle, ved å blande sammen meierismør, brunt sukker, sammalt hvete, havregryn, solsikkekjerner, gresskarkjerner, sesamfrø, honning og vann.
- 7
Fordel røra i muffinsformer. Bruk gjerne muffinsbrett, alternativt kan du kan bruke 2 papirformer oppi hverandre. Legg på en god teskje topping på hver muffins.
- 8
Stek i ovnen i ca. 25 minutter.
Tips