Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Turmuffins med havregryn, eple og gulrot

Enkel
45min

Dette er muffinsen som kommer med alt inkludert. En søt muffins med havregryn, eple og gulrot - som metter og er supergod! Perfekt å ha med på tur!

3.3
(144)
Next ImageTurmuffins med havregryn, eple og gulrot

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
gulrot
1 stk
eple
1 stk
egg
4 ss
honning
4 ss
olje vegetabilsk
0.5 dl
havregryn
0.5 dl
sammalt hvete, fin
1 dl
hvetemel
0.25 ts
salt
1 ts
vaniljesukker
0.5 ts
kanel
0.5 ts
malt ingefær

Topping

1 ss
romtemperert TINE® Meierismør
1 ss
brunt sukker
1 ss
sammalt hvete, fin
2 ss
havregryn
1 ss
solsikkekjerner
1 ss
gresskarkjerner
1 ss
sesamfrø
1 ss
honning
1 ts
vann

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 175 °C.

  2. Riv gulrot og eple grovt.

  3. Bland sammen egg, honning, olje, rømme, gulrot og eple i en bolle og sett til side.

  4. Finn frem en ny bolle, og bland sammen havregryn, sammalt hvete, hvetemel, salt, vaniljesukker, kanel og malt ingefær.

  5. Ha egg- og rømmeblandingen i bollen med de tørre ingrediensene og vend inn, til akkurat blandet.

  6. Lag toppingen i en egen bolle, ved å blande sammen meierismør, brunt sukker, sammalt hvete, havregryn, solsikkekjerner, gresskarkjerner, sesamfrø, honning og vann.

  7. Fordel røra i muffinsformer. Bruk gjerne muffinsbrett, alternativt kan du kan bruke 2 papirformer oppi hverandre. Legg på en god teskje topping på hver muffins.

  8. Stek i ovnen i ca. 25 minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Disse holder seg flere dager i kjøleskapet.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter