Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Ostekake med hasselnøttbunn

Enkel
1t

I denne ostekaken har vi brukt hasselnøtter i stedet for kjeks i bunnen. Fyllet har en frisk og god smak av bringebær. Lag gjerne ostekaken dagen før den skal serveres. Oppskriften holder til ca. 12 biter.

4
(32)
Lagre
Skriv ut
Del
Ostekake med hasselnøttbunn

porsjoner

1

Til formen:

Hasselnøttbunn:

100 g
mørk sjokolade
2 stk
egg
3 dl
sukker
2.5 dl
hasselnøtter, finhakket
3 ss
hvetemel

Fyll:

2 pakke
bringebærgelé
1 dl
melis

Pynt:

8 stk
friske bringebær
8 stk
sitronmelisseblad

Slik gjør du

Hasselnøttbunn:

Fyll:

Pynt:

Tips

Du kan gjerne bruke gelé med andre smaker enn bringebær.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter