Isostekake med jordbær

Isostekake med jordbær

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Dette er en enkel, frisk og god isostekake med jordbær. Den skal stivne i fryseren i to omganger, så husk å sette av god tid. Oppskriften holder til ca. 8 porsjoner

Ingredienser

Antall porsjoner

Is:

3 dl TINE Kremfløte
4 stk eggeplommer
4 ss sukker
1 ss vaniljesukker
125 g TINE Kremgo’® Naturell
250 g jordbær

Bunn:

180 g kjeks med melkesjokolade
75 g TINE Meierismør

Pynt:

4 stk jordbær
3 ss revet sjokolade

Slik gjør du det

    1. Finn frem en randform som rommer ca 1,5 liter.
    2. Pisk fløten stiv og sett den kaldt. Visp eggedosis av eggeplommer, sukker og vaniljesukker. Bland inn kremost, og vend kremen forsiktig inn. Skjær jordbær i biter og tilsett i blandingen. Ha over randformen, og sett i fryseren i minst 3 timer.
    3. Smelt smøret. Kjør kjeksen i en foodprocessor og bland med det smeltede smøret. Ta isen ut av fryseren og legg på kjeksblandingen. Sett isen inn i fryseren igjen, og la den stivne.
    4. Like før servering tar du isostekaken ut av fryseren, og hvelver den over på et fat. Skjær jordbærene i biter og riv sjokoladen.
    5. Pynt kaken med friske jordbær og revet sjokolade.
Tips!

I stedet for jordbær, kan du fylle isostekaken med sjokolade eller andre godsaker.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat