tablecloth-basil
Isostekake med jordbær
(13)

Isostekake med jordbær

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en enkel, frisk og god isostekake med jordbær. Den skal stivne i fryseren i to omganger, så husk å sette av god tid. Oppskriften holder til ca. 8 porsjoner

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Is:

3 dlTINE Kremfløte
4 stkeggeplommer
4 sssukker
1 ssvaniljesukker
125 gTINE Kremgo’® Naturell
250 gjordbær

Bunn:

180 gkjeks med melkesjokolade
75 gTINE Meierismør

Pynt:

4 stkjordbær
3 ssrevet sjokolade
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Finn frem en randform som rommer ca 1,5 liter.
    2. Pisk fløten stiv og sett den kaldt. Visp eggedosis av eggeplommer, sukker og vaniljesukker. Bland inn kremost, og vend kremen forsiktig inn. Skjær jordbær i biter og tilsett i blandingen. Ha over randformen, og sett i fryseren i minst 3 timer.
    3. Smelt smøret. Kjør kjeksen i en foodprocessor og bland med det smeltede smøret. Ta isen ut av fryseren og legg på kjeksblandingen. Sett isen inn i fryseren igjen, og la den stivne.
    4. Like før servering tar du isostekaken ut av fryseren, og hvelver den over på et fat. Skjær jordbærene i biter og riv sjokoladen.
    5. Pynt kaken med friske jordbær og revet sjokolade.
blue heart
Tips!

I stedet for jordbær, kan du fylle isostekaken med sjokolade eller andre godsaker.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff