
Kesamkake med pærer
Kesam og pærer gir god saftighet, og sitron gir det ekstra lille i denne smakfulle pærekaken.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen til 200 °C.
- 2
Smør en form med mykt smør og drys med litt hvetemel.
- 3
Skrell pærene og fjern kjernehusene. Del hver pære i fire, eller skjær dem i skiver, og fordel dem i den smurte form.
- 4
Pisk egg og sukker til en luftig blanding. Bland sammen malte mandler, hvetemel og bakepulver i en bolle. Tilsett melblandingen i eggedosisen, og vend det forsiktig inn.
- 5
Skjær det gule av skallet av sitronen, og hakk det fint. Bland sitronskall og Kesam sammen. Bland dette forsiktig inn i deigen.
- 6
Fordel deigen over pærene og stek i rundt 25 min i ovnen.
- 7
Servér med vaniljekesam.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



