
Smuldrepai med rabarbra og jordbær
Sommerlig smuldrepai med rabarbra og jordbær! Kanskje har du til og med rabarbra og jordbær i hagen? Blandingen av rabarbra og jordbær gir en nydelig miks av syrlighet og sødme, og denne smuldrepaien er kanskje det man kan kalle den perfekte sommerdesserten!

Ingredienser
Antall porsjoner
Fyll
Servering
Fremgangsmåte
- 1
Skrell og rens rabarbraen, dersom det er grove hinner. Skjær rabarbra og jordbær i biter, og legg dem i en paiform (eller i flere små). Bland sammen med potetmel og sukker.
- 2
Bland sammen melis, smør, sukker og mel i en kjøkkenmaskin. Bland deretter inn havregryn ved hjelp av en skje, slik at de holder seg hele.
- 3
Hell så smuldreblandingen over rabarbra og jordbær, og sett formen midt i ovnen. Stekes ved 225 °C i ca. 25 minutter.
- 4
Smuldrepaien toppes med Kesam® Vanilje før servering.
Tips