Epleterte
Enkel
2t 40min
Denne fantastiske epleterten pynter opp på kakebordet og imponerer med både utseende og smak!
3.8
(25)

Porsjoner
1
TERTEBUNN
3 dl
hvetemel
1 dl
sukker
⅛ ts
salt
½ stk
vaniljestang
80 g
1 stk
eggeplomme
2 ss
kaldt vann
TOPPING
6 stk
eple
1 dl
brunt sukker
1 dl
sukker
2 ts
malt kanel
¼ ts
malt muskat
⅛ ts
salt (en klype)
2 ss
sitronsaft
3 ss
4 ss
lønnesirup
Slik gjør du
Tips
Det er viktig å bruke ekte marsipan eller annen mandelmasse med minimum 50 % mandler da den tåler steking.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Om du har dårlig tid eller ikke er så opptatt av utseende, kan du bare fordele epleskivene utover så de danner et jevnt lag.




