
Sitronlangpannekake
Dette er en syrlig og saftig kake med søt glasur. Sitronkaken holder seg godt i flere dager og er perfekt å ta med når man skal bort.

Ingredienser
Antall porsjoner
12
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 175 °C. Smelt smør og avkjøl litt.
- 2
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis, og rør inn revet skall og saft av sitron.
Tips
Bruk helst økologiske sitroner ettersom du skal bruke sitronskallet. - 3
Vend inn mel og vaniljesukker. Bruk en slikkepott. Bland forsiktig inn det smeltede smøret i en tynn stråle.
- 4
Kle en liten langpanne med bakepapir og hell røren i. Stek midt i ovnen i 20-25 minutter. Avkjøl kaken i formen.
- 5
Pisk kremost, melis og sitronsaft sammen til en luftig glasur. Fordel utover kaken. Løft kaken ut av formen, del i firkanter og server.
Tips
Fyller du røren i muffinsformer får du enkelt individuelle små kaker som kan serveres med krem, is eller bær.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


