Plommepai på 1-2-3

(31)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Prøv denne gode og friske paien fylt med deilig vaniljekrem og store biter av plomme - enklere blir det ikke!

Antall porsjoner

10

Ingredienser

1 stkNå® Paibunn
1 pakkePiano Vaniljekrem
7 stkplommer
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C.
    2. Dekk en paiform med paideig og prikk med en gaffel. Sett kjølig i 15 minutter.
    3. Forstek paibunnen i ca. 10 minutter og ta ut av ovnen. Senk temperaturen til 160 °C.
    4. Vask og del plommer i to, og ta ut stein. Fyll paibunn med vaniljekrem og legg på plommene med skallet opp. Stek paien midt i ovnen i 15 minutter.

Tips:

Paien kan lages med nesten all slags frukt og bær. Pærer, epler, fersken, blåbær, rips, bringebær, eller bjørnebær er gode eksempler.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar