Tips
Her sitter du igjen med mye eggehvite til overs, men ikke fortvil for de kan brukes til mye godt. Lag for eksempel en pavlova med krem og bær, pikekyss eller en eggehvite-omelett.
Antall porsjoner
8
Her sitter du igjen med mye eggehvite til overs, men ikke fortvil for de kan brukes til mye godt. Lag for eksempel en pavlova med krem og bær, pikekyss eller en eggehvite-omelett.
Tips
Jo mer, jo bedre! Server klassisk crème brûlée i paiform som en perfekt avslutning på måltidet.

porsjoner
8
Her sitter du igjen med mye eggehvite til overs, men ikke fortvil for de kan brukes til mye godt. Lag for eksempel en pavlova med krem og bær, pikekyss eller en eggehvite-omelett.
Ønsker du å lage klassisk crème brûlée, dropper du bare deigen og heller fyllet rett i små ildfaste porsjonsformer. Stek dem i vannbad til de har satt seg. Steketiden kommer an på størrelsen på formen, så sjekk underveis.