
Bartekake
Hva med en bartekake til movemberkake eller farsdag? Sjokoladekaken, formet som en bart er superenkel og smaker fantastisk. Nam!

Ingredienser
Antall porsjoner
12
Sjokoladekrem
Fremgangsmåte
- 1
Smelt smør i en kjele, og trekk bort fra den varme platen. Tilsett sukker og sikt i kakao. Visp inn egg og ha i hvetemel blandet med bakepulver. Rør godt.
- 2
Hell deigen i godt smurt form, ha gjerne bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen på 180 °C i ca. 45 minutter. Avkjøl kaken i formen.
- 3
Del kaken på midten i "bølget" form, som mønsteret i midten av yin og yang-symbolet. Snu ene kakedelen opp ned og legg halvdelene med tykkeste del mot hverandre. Nå vil du se at det ligner en bart.
Sjokoladekrem
- 4
Pisk smør og melis til luftig krem. Bland sammen melk/kaffe, vaniljesukker og kakaopulver. Tilsett væsken i en tynn stråle i smørkremen, mens du pisker på sakte hastighet.
- 5
Smør sjokoladekremen på og dekk hele bartekaken.
Tips
Kaken kan også fylles med Piano vaniljekrem