Cappuccino med krem

Cappuccino med krem

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Cappuccino har faktisk sitt opphav i Wien, og der drikker de den gjerne med krem og et dryss kanel. Er du glad i kaffe, og i krem? Da er dette kaffedrikk for deg.

Ingredienser

Antall porsjoner

½ dl espresso
½ dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
½ dl TINE Kremfløte

Til servering

⅛ ts malt kanel

Slik gjør du det

    1. Brygg fyldig espresso.
      Tips!

      Hvis du liker din cappuccino med sukker kan du røre inn 1-2 ts per porsjon mens espressoen er varm.

    2. Varm melken og bland med varm espresso.
    3. Pisk kremen stiv og ha på toppen. Dryss på litt kanel og server med en gang.
Tips!

Kaneldrysset kan veldig gjerne byttes ut med litt kakao.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat