Varm sjokolade med peppermynte

Varm sjokolade med peppermynte

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 15 min
En smakfull kombinasjon av varm sjokolade og herlig peppermynte.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 l Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 ½ plater (à la 100 g) grovhakket kokesjokolade
1 bunt mynte

Slik gjør du det

    1. Kok forsiktig opp melk under omrøring.
    2. Trekk kjelen til side og ha i grovhakket sjokolade. Rør rundt til sjokoladen har smeltet inn i melken.
    3. Knyt peppermynte sammen til en bunt. Legg myntebunten i den varme sjokoladen og la trekke i 5 minutter.
Tips!

Lag en voksen variant ved å tilsette litt brun rom. Det gir litt ekstra fart i sjokoladen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Rita Åshamar

    4 år siden
    Hei! I oppskriften her er det tatt utgangspunkt i at ei plate sjokolade veg 100 eller 200gr?

    Kommenter  (1)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Hei Rita, Vi har tatt utgangspunkt i sjokoladeplater på 100 g. Jeg skal spesifisere dette bedre i oppskriften med en gang. Takk for tilbakemeldingen! Håper den varme sjokoladen faller i smak :)

      Kommenter  (2)


  • Siri

    4 år siden
    Dette må jeg prøve!

    Kommenter  (1)

    • Hilsen kokkene fra Melkerampa

      4 år siden
      Hei Siri, Det synes vi at du skal :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat