tablecloth-basil
Varm Azteker-sjokolade
(12)

Spicy varm sjokolade

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smaksrik sjokoladedrikk full av deilig krydder. Chili, kanel og ingefær gjør den hot og spicy.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

1 lTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 stkchili
1 stkkanelstang
1 tsrevet fersk ingefær
1 ½ platermørk kokesjokolade (à 100 g)
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Ha melk, hel chili, hel kanel og revet ingefær i en kjele og kok opp under omrøring.
      blue heart
      Tips!

      Her er det viktig å bruke hel chili, da drikken ellers vil bli alt for sterk om man kutter den i biter.

    2. Trekk kjelen til side og tilsett grovhakket sjokolade. Rør rundt til sjokoladen har smeltet inn i melken.
    3. La sjokoladedrikken trekke i et par minutter slik at all den gode smaken fra krydderne kommer frem. Sil sjokoladedrikken før servering.
blue heart
Tips!

Om du ikke har fersk chili, kan du smake til med litt cayennepepper.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff