Varm Azteker-sjokolade

Spicy varm sjokolade

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Smaksrik sjokoladedrikk full av deilig krydder. Chili, kanel og ingefær gjør den hot og spicy.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 l Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
1 stk chili
1 stk kanelstang
1 ts revet fersk ingefær
1 ½ plater mørk kokesjokolade (à 100 g)

Slik gjør du det

    1. Ha melk, hel chili, hel kanel og revet ingefær i en kjele og kok opp under omrøring.
      Tips!

      Her er det viktig å bruke hel chili, da drikken ellers vil bli alt for sterk om man kutter den i biter.

    2. Trekk kjelen til side og tilsett grovhakket sjokolade. Rør rundt til sjokoladen har smeltet inn i melken.
    3. La sjokoladedrikken trekke i et par minutter slik at all den gode smaken fra krydderne kommer frem. Sil sjokoladedrikken før servering.
Tips!

Om du ikke har fersk chili, kan du smake til med litt cayennepepper.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat