
Spicy varm sjokolade
Smaksrik sjokoladedrikk full av deilig krydder. Chili, kanel og ingefær gjør den hot og spicy.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Ha melk, hel chili, hel kanel og revet ingefær i en kjele og kok opp under omrøring.
Tips
Her er det viktig å bruke hel chili for å unngå at drikken blir for sterk. Skal du lage færre porsjoner kan du dele chilien i to og bruke halve, men da bør hams og frø fjernes. - 2
Trekk kjelen til side og tilsett grovhakket sjokolade. Rør rundt til sjokoladen har smeltet inn i melken.
Tips
Hvis du ønsker en annen vri på kakaoen kan du erstatte TINE® Lettmelk 0,5 % fett med TINE® Lettmelk med Sjokolade og droppe kokesjokoladen. - 3
La sjokoladedrikken trekke i et par minutter slik at all den gode smaken fra krydderne kommer frem. Sil sjokoladedrikken før servering.
Tips