Varm Azteker-sjokolade

Spicy varm sjokolade

0
13
Enkel15 min
Smaksrik sjokoladedrikk full av deilig krydder. Chili, kanel og ingefær gjør den hot og spicy.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Ha melk, hel chili, hel kanel og revet ingefær i en kjele og kok opp under omrøring.

    Tips

    Her er det viktig å bruke hel chili for å unngå at drikken blir for sterk.  Skal du lage færre porsjoner kan du dele chilien i to og bruke halve, men da bør hams og frø fjernes. 

  2. 2

    Trekk kjelen til side og tilsett grovhakket sjokolade. Rør rundt til sjokoladen har smeltet inn i melken.

  3. 3

    La sjokoladedrikken trekke i et par minutter slik at all den gode smaken fra krydderne kommer frem. Sil sjokoladedrikken før servering.

Tips

Om du ikke har fersk chili, kan du smake til med litt cayennepepper.

Del denne oppskriften: