Kakao med krem

Kakao med krem

14
  • Enkel
  • 15 min
Rykende varm kakao med krem hører med etter en tur ute i påskesolen. Her er oppskriften.

Ingredienser

Kakao

8 ts kakao
8 ts sukker
8 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett

På toppen

1 ½ dl TINE Kremfløte
4 ss revet kokesjokolade
12 stk små marshmallows

Slik gjør du det

    1. Bland kakao, sukker og melk i en kjele, og rør til det nesten koker.
  1. Topping

    1. Pisk fløte til krem. Server rykende varm kakao med pisket kremfløte, sjokoladedryss og marshmallows.
Tips

En appelsinskive på kanten av koppen gjør seg godt dersom du vil pynte litt ekstra.

Kommentarer

  • Cecilie

    8 måneder siden
    Hei

     (1)


Det er mye kjærlighet i god mat