Kakao med krem

Kakao med krem

Kommentarer 10
  • Enkel
  • 15 min
Rykende varm kakao med krem hører med etter en tur ute i påskesolen. Her er oppskriften.

Antall porsjoner

Ingredienser

Kakao

8 ts kakao
8 ts sukker
8 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett

På toppen

1 ½ dl TINE Kremfløte
4 ss revet kokesjokolade
12 stk små marshmallows

Slik gjør du det

    1. Bland kakao, sukker og melk i en kjele, og rør til det nesten koker.
  1. Topping

    1. Pisk fløte til krem. Server rykende varm kakao med pisket kremfløte, sjokoladedryss og marshmallows.
Tips!

En appelsinskive på kanten av koppen gjør seg godt dersom du vil pynte litt ekstra.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Emilie

    2 år siden
    Kan man bruke ekstra lett melk

    Kommenter  (11)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Emilie, Så klart du kan det :)

      Kommenter  (8)


  • Mia

    2 år siden
    Hvor mange grader kokes den på?

    Kommenter  (31)


  • Mathea

    3 år siden
    Kan man bruke lettmelk?

    Kommenter  (9)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Mathea, Du kan fint bruke Lettmelk istedenfor Helmelk i kakaoen din. Men kremen må du piske av Kremfløte. Lykke til :)

      Kommenter  (10)


  • Nam

    3 år siden
    Det er veldig raskt og godt:)

    Kommenter  (9)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig ansvarlig

      3 år siden
      Så bra du likte den :)

      Kommenter  (8)


  • mia

    4 år siden
    kan man bruke kaffe fløte

    Kommenter  (18)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Hei Mia, Kaffefløten kan dessverre ikke piskes til krem, det samme gjelder matfløte. Kun kremfløte og lett dessertfløte kan piskes til krem :) Når det er sagt, gir en skvett kaffefløte i kakaoen en god smak :)

      Kommenter  (14)


  • N

    5 år siden
    Vidunderlig

    Kommenter  (17)


Det er mye kjærlighet i god mat