
Påskedrikk med appelsin og sjokolade
Her er oppskrift på den ultimate varme påskedrikken. Herlig smak av appelsin, sjokolade og kanel.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Bland melk, sjokolade, kanel og appelsinsaft i en kjele og varm opp.
Søtt appelsinskall
- 2
Kok opp vann og melis og tilsett revet appelsinskall. (kun det ytterste skallet)
Tips
Pass på å ikke få med det hvite i skallet som smaker bittert.
- 3
Kok i 2 minutter og sil av vannet.
Tips
Dersom du ønsker ennå mindre bitterhet i skallet kan du gjenta prosessen med nytt vann og melis et par ganger.
- 4
Pisk kremfløte stiv. Server med pispet krem og søtt appelsinskall på toppen.
Tips
Passer perfekt i termosen på tur. Ha ferdig pisket krem i en liten boks ved siden.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



