Påskedrikk med appelsin og sjokolade
Her er oppskrift på den ultimate varme påskedrikken. Herlig smak av appelsin, sjokolade og kanel.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 8 dl TINE® Helmelk 3,5 % fett
- 1.5 stykk sjokoladeplate, (à 100 g)
- 1 ts malt kanel
- 1 stykk appelsin, , saften av
Søtt appelsinskall
- 1 stykk appelsin, , revet skall av
- 2 dl vann
- 100 g melis
- 2 dl TINE® Kremfløte
Slik gjør du
1
Bland melk, sjokolade, kanel og appelsinsaft i en kjele og varm opp.
Søtt appelsinskall
1
Kok opp vann og melis og tilsett revet appelsinskall. (kun det ytterste skallet)
TipsPass på å ikke få med det hvite i skallet som smaker bittert.
2
Kok i 2 minutter og sil av vannet.
TipsDersom du ønsker ennå mindre bitterhet i skallet kan du gjenta prosessen med nytt vann og melis et par ganger.
3
Pisk kremfløte stiv.
Server med pispet krem og søtt appelsinskall på toppen.
TipsPasser perfekt i termosen på tur. Ha ferdig pisket krem i en liten boks ved siden.