Varm kakao med karamell og salt

(15)
  • Utførelse

    Enkel

Varm kakao med karamellsmak og et hint av salt smaker fantastisk. Prøv og bli overrasket!

Antall porsjoner

Ingredienser

6 sskakao
5 sssukker
1 lTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
4 sskaramellsaus
¼ tssalt

Slik gjør du det

    1. Bland sukker og kakaopulver i en kjele og varm blandingen litt i kjelen. Dette gir kakaoen en ekstra god smak.
    2. Rør inn litt og litt melk.
    3. Kok forsiktig opp under omrøring.
    4. Hell kakao i en kopp, tilsett karamellsaus og smak til med litt salt.

Tips:

Du kan også bruke kokesjokolade i stedet for kakaopulver og sukker. Varm opp melken og bland inn grovhakket kokesjokolade.

Kommentarer

  Legg til kommentar