tablecloth-basil
Varm kakao med karamell og salt
(16)

Varm kakao med karamell og salt

  • Utførelse

    Enkel

Varm kakao med karamellsmak og et hint av salt smaker fantastisk. Prøv og bli overrasket!

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

6 sskakao
5 sssukker
1 lTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
4 sskaramellsaus
¼ tssalt
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Bland sukker og kakaopulver i en kjele og varm blandingen litt i kjelen. Dette gir kakaoen en ekstra god smak.
    2. Rør inn litt og litt melk.
    3. Kok forsiktig opp under omrøring.
    4. Hell kakao i en kopp, tilsett karamellsaus og smak til med litt salt.
blue heart
Tips!

Du kan også bruke kokesjokolade i stedet for kakaopulver og sukker. Varm opp melken og bland inn grovhakket kokesjokolade.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff