Varm kakao med karamell og salt

Varm kakao med karamell og salt

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 0 min
Varm kakao med karamellsmak og et hint av salt smaker fantastisk. Prøv og bli overrasket!

Ingredienser

Antall porsjoner

6 ss kakao
5 ss sukker
1 l Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
4 ss karamellsaus
¼ ts salt

Slik gjør du det

    1. Bland sukker og kakaopulver i en kjele og varm blandingen litt i kjelen. Dette gir kakaoen en ekstra god smak.
    2. Rør inn litt og litt melk.
    3. Kok forsiktig opp under omrøring.
    4. Hell kakao i en kopp, tilsett karamellsaus og smak til med litt salt.
Tips!

Du kan også bruke kokesjokolade i stedet for kakaopulver og sukker. Varm opp melken og bland inn grovhakket kokesjokolade.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat