Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Cappuccino

Enkel
5min

Glad i kaffe med melk? Da er cappuccino med mykt og fyldig melkeskum kaffen for deg!

4.1
(39)
Cappuccino

Ingredienser

0.5 dl
espresso

Slik gjør du

  1. Tips

    Lyst til å prøve deg på latte art? Når du skal lage melkeskum skal melken varmes opp til ca. 60°C. Dunk muggen mot en hard overflate for å fjerne store bobler. Om melken og melkeskummet har lagt seg som to separate lag kan du virvle litt på muggen for å blande skummet inn i melken.

Tips

Tegne et hjerte! Start med å helle den dampede melken, fra en høyde på ca. 5 cm, jevnt og sakte i midten av espressoen – gjerne i sirkler slik at kaffen og melka blander seg godt. Ved halvfull kopp senker du muggen til rett over kanten. Fortsett å helle og du vil se at det danner seg en hvit sirkel av skum i overflaten. Trekk muggen mot deg samtidig som du heller. Før muggen til slutt tilbake over koppen for å danne et hjerte av sirkelen. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter