Oppskrift på Kaffe mocca
0

Kaffe mocca

(35)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En fantastisk kombinasjon av espressokaffe, sjokolade og melk. En klassiker!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 lTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
4 stkespresso
4 sssjokoladesaus
4 tsrevet kokesjokolade, eller kakaopulver (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Kok opp melk eller steam melk i en melkeskummer om du har det.

      Tips:

      Bruk en stavmikser for å gjøre den varme melken mer luftig om du ikke har en melkesteamer.

    2. Lag espresso.

      Tips:

      Lag sterk kaffe om du ikke har en espressomaskin.

    3. Ha sjokoladesaus i serveringsglass og hell i varm melk.
    4. Hell i espressokaffe og rør forsiktig med en skje.

Tips:

Hell sjokoladesausen nedover kantene på innsiden av glasset - da ser drikken ekstra fristende ut.

Kommentarer