Iskakao med akasiehonning

Iskakao med akasiehonning

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Hvem sier man ikke kan nyte kakao gjennom hele sommeren? Server kakaoen over isbiter neste gang!

Ingredienser

Antall porsjoner

2 ss kakao
1 dl vann
2 ss akasiehonning
8 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
20 stk isbiter

Slik gjør du det

    1. Kok opp kakaopulver og vann og rør til pulveret er oppløst. Skru av varmen og rør inn honning. Bland med melk.
    2. Fyll serveringsglass med isbiter og hell over kakao. Skum gjerne opp litt ekstra melk med en melkeskummer slik at du får et fint lag på toppen.
      Tips!

      Når du er ekstra fysen på noe godt, kan du toppe iskakaoen med vaniljeiskrem eller pisket krem.

Tips!

Vaniljesukker, chili og kanel er gode smaksvariasjoner i kakao, så prøv deg fram til din favorittsmak.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat