Iskakao med akasiehonning

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hvem sier man ikke kan nyte kakao gjennom hele sommeren? Server kakaoen over isbiter neste gang!

Antall porsjoner

Ingredienser

2 sskakao
1 dlvann
2 ssakasiehonning
8 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
20 stkisbiter

Slik gjør du det

    1. Kok opp kakaopulver og vann og rør til pulveret er oppløst. Skru av varmen og rør inn honning. Bland med melk.
    2. Fyll serveringsglass med isbiter og hell over kakao. Skum gjerne opp litt ekstra melk med en melkeskummer slik at du får et fint lag på toppen.

      Tips:

      Når du er ekstra fysen på noe godt, kan du toppe iskakaoen med vaniljeiskrem eller pisket krem.

Tips:

Vaniljesukker, chili og kanel er gode smaksvariasjoner i kakao, så prøv deg fram til din favorittsmak.

Kommentarer

  Legg til kommentar