Skip to main content

Smørkrem

Enkel
30min

Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. 1 porsjonen holder til ca. 20 cupcakes om du skal ha skikkelig topp som på bilde.

4.1
(902)

Ingredienser

Antall porsjoner

1

Ingredienser

600 g
melis
1 stk
vaniljestang

Fremgangsmåte

  1. Pisk romtemperert smør og melis hvitt og luftig i en elektrisk mikser.

    Tips

    Det er veldig viktig at smør og kremost er romtemperert, så sørg for å sette dem ut på benken noen timer før du setter i gang.

  2. Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Pisk inn romtemperert kremost og vaniljestang. Ikke pisk for lenge, kun til det har blandet seg jevnt, ca, 1 minutt.

    Tips

    I stedet for kremost kan du bruke vaniljekrem eller smeltet sjokolade.

  3. Ha smørkremen over i en sprøytepose og slå deg løs med dekoreringen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter