
Smørkrem
Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. 1 porsjonen holder til ca. 20 cupcakes om du skal ha skikkelig topp som på bilde.
Ingredienser
Antall porsjoner
1
Fremgangsmåte
- 1
Pisk romtemperert smør og melis hvitt og luftig i en elektrisk mikser.
Tips
Det er veldig viktig at smør og kremost er romtemperert, så sørg for å sette dem ut på benken noen timer før du setter i gang.
- 2
Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Pisk inn romtemperert kremost og vaniljestang. Ikke pisk for lenge, kun til det har blandet seg jevnt, ca, 1 minutt.
Tips
I stedet for kremost kan du bruke vaniljekrem eller smeltet sjokolade.
- 3
Ha smørkremen over i en sprøytepose og slå deg løs med dekoreringen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


