Rosmarin og honningtrøffel

Rosmarin og honningtrøffel

4
16
Enkel30 min
Trøfler med honning, mørk sjokolade og rosmarin. Oppskriften ble laget av Gali Berge i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK.

Ingredienser

Antall porsjoner

Valgfritt:

  • 1 ts
    fingersalt (flaksalt)

Slik gjør du det

  1. 1

    Finn frem en form som du dekker med bakepapir.

  2. 2

    Smelt smør og honning i en kjele. Bland godt.

  3. 3

    Finhakk rosmarin. Ta kjelen av varmen og tilsett rosmarin. Hell den varme røren gjennom en sil over sjokoladen og rør til alt er smeltet.

  4. 4

    Hell røren over i formen. Ha formen i kjøleskapet til røren har stivnet.

  5. 5

    Skjær trøffelen i passende biter. Dryss gjerne over litt flaksalt.

Tips

Hvis du ønsker, kan du smelte 150 gram mørk sjokolade og dyppe bitene i.

Del denne oppskriften: