Rosmarin og honningtrøffel
Enkel•30 min min
Trøfler med honning, mørk sjokolade og rosmarin. Oppskriften ble laget av Gali Berge i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
70 g
-
30 gflytende honning
-
1 kvistrosmarin
-
150 gsjokolade
Valgfritt:
-
1 tsfingersalt (flaksalt)
Slik gjør du det
-
1
Finn frem en form som du dekker med bakepapir.
-
2
Smelt smør og honning i en kjele. Bland godt.
-
3
Finhakk rosmarin. Ta kjelen av varmen og tilsett rosmarin. Hell den varme røren gjennom en sil over sjokoladen og rør til alt er smeltet.
-
4
Hell røren over i formen. Ha formen i kjøleskapet til røren har stivnet.
-
5
Skjær trøffelen i passende biter. Dryss gjerne over litt flaksalt.