Rosmarin og honningtrøffel
Trøfler med honning, mørk sjokolade og rosmarin. Oppskriften ble laget av Gali Berge i forbindelse med en konkurranse av TINE og KK.
Enkel•30 min•1 personer
Ingredienser
- 70 g TINE® Meierismør
- 30 g flytende honning
- 1 kvist rosmarin
- 150 g sjokolade
Valgfritt:
- 1 ts fingersalt, (flaksalt)
Slik gjør du
1
Finn frem en form som du dekker med bakepapir.
2
Smelt smør og honning i en kjele. Bland godt.
3
Finhakk rosmarin. Ta kjelen av varmen og tilsett rosmarin. Hell den varme røren gjennom en sil over sjokoladen og rør til alt er smeltet.
4
Hell røren over i formen. Ha formen i kjøleskapet til røren har stivnet.
5
Skjær trøffelen i passende biter. Dryss gjerne over litt flaksalt.
TipsHvis du ønsker, kan du smelte 150 gram mørk sjokolade og dyppe bitene i.