Håndkle og blad
Melisglasur
(197197)

Melisglasur

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En herlig luftig glasur. Sitronsaften gir det lille ekstra – og gjør frostingen mer frisk og hvit.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

500 gmelis
3 stkeggehviter
1 sssitronsaft
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Ha melis i en kjøkkenmaskin. Ha i eggehvite og sitronsaft, og pisk på middels høy hastighet. Pisk til konsistensen er som en tykk krem. Glasuren skal holde seg på ballongvispen.
    2. Spe ut med litt ekstra sitronsaft eller vann, om den er for tykk.
Blått hjerte
Tips!

Denne melisglasuren er også kjent som «Royal icing». Brukes til pynting av pepperkaker eller glasur på muffins og kaker.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat