Melisglasur

Melisglasur

23
  • Enkel
  • 20 min
En herlig luftig glasur. Sitronsaften gir det lille ekstra – og gjør frostingen mer frisk og hvit.

Ingredienser

500 g melis
3 stk eggehviter
1 ss sitronsaft

Slik gjør du det

    1. Ha melis i en kjøkkenmaskin. Ha i eggehvite og sitronsaft, og pisk på middels høy hastighet. Pisk til konsistensen er som en tykk krem. Glasuren skal holde seg på ballongvispen.
    2. Spe ut med litt ekstra sitronsaft eller vann, om den er for tykk.
Tips

Denne melisglasuren er også kjent som «Royal icing». Brukes til pynting av pepperkaker eller glasur på muffins og kaker.

Kommentarer

  • Linda

    1 måneder siden
    Hei, hvor lenge er det holdbart i romtemperatur?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      29 dager siden
      Melis vil nok skille seg litt om den ligger lenge nok i romtemperatur. Den holder nok en dag før den begynner å "svette".

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat