Hvite sjokoladetrøfler
Disse søte herlighetene med hvit sjokolade smelter på tungen. Trenger du en spesiell gave eller en spesiell avslutning på middagen er disse perfekte. En porsjon gir rundt 25 myke og gode sjokoladetrøfler.
Middels•1 t•1 personer
Ingredienser
- 300 g hvit sjokolade
- 1 dl TINE® Kremfløte
- 25 g TINE® Meierismør
- 1.5 dl kokosmasse
Slik gjør du
1
Grovhakk sjokoladen. Ha fløte og smør i en kjele. Kok opp fløteblandingen. Ta kjelen av varmen, og tilsett sjokoladen.
2
Rør til blandingen er helt glatt. Ha sjokolademassen over i en bolle, og legg plastfolie over. Sett den i kjøleskapet i minst tre timer. Trøffelmassen skal bli ganske hard, men ikke så hard at du ikke kan forme den.
3
Når sjokolademassen er kald, kan du forme kuler av den. To teskjeer gjør jobben enklere.
TipsSiste finpuss kan gjøres med fingrene, gjerne med tynne plasthansker på.
4
Rull kulene i kokos. Oppbevares kjølig.
TipsOppbevart kjølig, holder trøflene seg i flere uker.