Oppskrift på Sjokolade- og marshmallowfudge
4

Sjokolade- og marshmallowfudge

(55)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Konfekt er fantastisk som gave. Oppskriften på disse søte godsakene er stor nok til at du gjerne kan beholde noen selv også. Husk at fudgen skal stå 2-3 timer i kjøleskapet.

Ingredienskalkulator

Antall stykker

40

Ingredienser

1 stkvaniljestang
4 dlsukker
1 tssalt
100 gTINE Usaltet Smør
2 dlTINE Kremfløte
5 dlmini- marshmallows
400 gmørk sjokolade
1 dlhakkede pistasjenøtter

Slik gjør du det

    1. Splitt vaniljestang på langs og skrap ut frøene. Bland stang og frø med sukker, salt, smør, fløte og marshmallows i en gryte. Kok opp over svak varme til alt er smeltet og jevnt, ca. 10 minutter.
    2. La blandingen småkoke under omrøring i 5 minutter. Del sjokoladen i biter, ta gryten av varmen og rør inn sjokoladen til smeltet.
    3. Dekk en liten form, ca. 13 x 17 cm, med bakepapir eller plastfolie og hell blandingen i.
    4. Hakk nøttene og strø over. Press dem forsiktig ned i fudgen. La stå 2-3 timer i kjøleskapet.

      Tips:

      Du kan pynte disse med andre morsomme ting som knuste peppermyntedrops, havsalt, tørket chili, kandisert sitrus eller andre type nøtter.

    5. Del i biter med en varm, tørr kniv og pakk i papirposer eller gaveesker.

Tips:

Disse holder seg best i kjøleskapet.

Kommentarer