
Sjokolade- og marshmallowfudge
Konfekt er fantastisk som gave. Oppskriften på disse søte godsakene er stor nok til at du gjerne kan beholde noen selv også. Husk at fudgen skal stå 2-3 timer i kjøleskapet.

Ingredienser
Antall porsjoner
40
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Splitt vaniljestang på langs og skrap ut frøene. Bland stang og frø med sukker, salt, smør, fløte og marshmallows i en gryte. Kok opp over svak varme til alt er smeltet og jevnt, ca. 10 minutter.
- 2
La blandingen småkoke under omrøring i 5 minutter. Del sjokoladen i biter, ta gryten av varmen og rør inn sjokoladen til smeltet.
- 3
Dekk en liten form, ca. 13 x 17 cm, med bakepapir eller plastfolie og hell blandingen i.
- 4
Hakk nøttene og strø over. Press dem forsiktig ned i fudgen. La stå 2-3 timer i kjøleskapet.
Tips
Du kan pynte disse med andre morsomme ting som knuste peppermyntedrops, havsalt, tørket chili, kandisert sitrus eller andre type nøtter.
- 5
Del i biter med en varm, tørr kniv og pakk i papirposer eller gaveesker.
Tips
Disse holder seg best i kjøleskapet.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


