Sjokolade- og marshmallowfudge

Sjokolade- og marshmallowfudge

7
73
Enkel30 min
Konfekt er fantastisk som gave. Oppskriften på disse søte godsakene er stor nok til at du gjerne kan beholde noen selv også. Husk at fudgen skal stå 2-3 timer i kjøleskapet.

Ingredienser

Antall stykker

Slik gjør du det

  1. 1

    Splitt vaniljestang på langs og skrap ut frøene. Bland stang og frø med sukker, salt, smør, fløte og marshmallows i en gryte. Kok opp over svak varme til alt er smeltet og jevnt, ca. 10 minutter.

  2. 2

    La blandingen småkoke under omrøring i 5 minutter. Del sjokoladen i biter, ta gryten av varmen og rør inn sjokoladen til smeltet.

  3. 3

    Dekk en liten form, ca. 13 x 17 cm, med bakepapir eller plastfolie og hell blandingen i.

  4. 4

    Hakk nøttene og strø over. Press dem forsiktig ned i fudgen. La stå 2-3 timer i kjøleskapet.

    Tips

    Du kan pynte disse med andre morsomme ting som knuste peppermyntedrops, havsalt, tørket chili, kandisert sitrus eller andre type nøtter.

  5. 5

    Del i biter med en varm, tørr kniv og pakk i papirposer eller gaveesker.

Tips

Disse holder seg best i kjøleskapet.

Del denne oppskriften: