Skip to main content

Sjokolade- og marshmallowfudge

Enkel
30min

Konfekt er fantastisk som gave. Oppskriften på disse søte godsakene er stor nok til at du gjerne kan beholde noen selv også. Husk at fudgen skal stå 2-3 timer i kjøleskapet.

3.6
(92)
Next ImageSjokolade- og marshmallowfudge

Ingredienser

Antall porsjoner

40

Ingredienser

1 stk
vaniljestang
4 dl
sukker
1 ts
salt
5 dl
mini- marshmallows
400 g
mørk sjokolade
1 dl
hakkede pistasjenøtter

Fremgangsmåte

  1. Splitt vaniljestang på langs og skrap ut frøene. Bland stang og frø med sukker, salt, smør, fløte og marshmallows i en gryte. Kok opp over svak varme til alt er smeltet og jevnt, ca. 10 minutter.

  2. La blandingen småkoke under omrøring i 5 minutter. Del sjokoladen i biter, ta gryten av varmen og rør inn sjokoladen til smeltet.

  3. Dekk en liten form, ca. 13 x 17 cm, med bakepapir eller plastfolie og hell blandingen i.

  4. Hakk nøttene og strø over. Press dem forsiktig ned i fudgen. La stå 2-3 timer i kjøleskapet.

    Tips

    Du kan pynte disse med andre morsomme ting som knuste peppermyntedrops, havsalt, tørket chili, kandisert sitrus eller andre type nøtter.

  5. Del i biter med en varm, tørr kniv og pakk i papirposer eller gaveesker.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Disse holder seg best i kjøleskapet.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter