Hvite sjokoladetrøfler

Hvite sjokoladetrøfler

17
  • Middels
  • 60 min
Disse søte herlighetene med hvit sjokolade smelter på tungen. Trenger du en spesiell gave eller en spesiell avslutning på middagen er disse perfekte. En porsjon gir rundt 25 myke og gode sjokoladetrøfler.

Ingredienser

300 g hvit sjokolade
1 dl TINE Kremfløte
25 g TINE Meierismør
1 ½ dl kokosmasse

Slik gjør du det

    1. Grovhakk sjokoladen. Ha fløte og smør i en kjele. Kok opp fløteblandingen. Ta kjelen av varmen, og tilsett sjokoladen.
    2. Rør til blandingen er helt glatt. Ha sjokolademassen over i en bolle, og legg plastfolie over. Sett den i kjøleskapet i minst tre timer. Trøffelmassen skal bli ganske hard, men ikke så hard at du ikke kan forme den.
    3. Når sjokolademassen er kald, kan du forme kuler av den. To teskjeer gjør jobben enklere.
      Tips

      Siste finpuss kan gjøres med fingrene, gjerne med tynne plasthansker på. 

    4. Rull kulene i kokos. Oppbevares kjølig.
      Tips

      Oppbevart kjølig, holder trøflene seg i flere uker.

Kommentarer

  • Eva

    11 måneder siden
    Herrlighet! Disse er knallgode og så enkelt å lage!! Hadde sjokolademassen 24h i kjøleskapet og kulene var lett å forme. Ser alt de mykner fort under romtemperatur og bør lagres kjølig. NAM! NAM!

     (1)


Det er mye kjærlighet i god mat