Sorbet av geiterømme

Sorbet med lettrømme

0
8
Enkel15 min
Hjemmelaget sorbet er alltid populært. Hva med å prøve en ny og spennende variant med lettrømme?

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Bløtlegg gelatinplate i kaldt vann.

  2. 2

    Kok opp melk med sukker og glukose. Tilsett bløtlagt gelatin og avkjøl .

    Tips

    Glukose får man kjøpt på apoteket, og i velassosierte butikker.

  3. 3

    Bland i lettrømme. Kjør i ismaksin til konsistensen er fin.

    Tips

    Isen kan også lages uten ismaskin. Ha isblandingen i en form og sett i fryseren. Rør i blandingen hvert kvarter den første timen. La isen deretter stå i fryseren i minimum 4 timer før servering. 

Tips

Server gjerne med smuler av kjeks og friske bringebær.

Del denne oppskriften: