Sorbet av geiterømme

Sorbet med lettrømme

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Hjemmelaget sorbet er alltid populært. Hva med å prøve en ny og spennende variant med lettrømme?

Ingredienser

Antall porsjoner

1 plate gelatin
4 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett eller annen melk
2 dl sukker
30 g glukose
1 ⅗ dl TINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

    1. Bløtlegg gelatinplate i kaldt vann.
    2. Kok opp melk med sukker og glukose. Tilsett bløtlagt gelatin og avkjøl .
      Tips!

      Glukose får man kjøpt på apoteket, og i velassosierte butikker.

    3. Bland i lettrømme. Kjør i ismaksin til konsistensen er fin.
      Tips!

      Isen kan også lages uten ismaskin. Ha isblandingen i en form og sett i fryseren. Rør i blandingen hvert kvarter den første timen. La isen deretter stå i fryseren i minimum 4 timer før servering. 

Tips!

Server gjerne med smuler av kjeks og friske bringebær.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat