Premium saftis med eple og lime

Pinneis med eplejuice og lime

0
8
Enkel10 min
Dette er is for deg som liker syrlig! Eplejuice frosset med limebiter og mynte kjøler ned i varmen. Husk at ispinnene trenger å stå noen timer i fryseren.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Finriv skall av lime. Skjær av resten av skallet og del limekjøttet i små biter.

  2. 2

    Finsnitt mynteblader og fordel i ispinneformer med finrevet limeskall og limebiter. Fyll opp med eplejuice, stikk ned pinnen og frys til gjennomfrossen, minimum 5 timer, men gjerne over natten.

    Tips

    Du fjerner ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt varmt vann.

Tips

Mengde juice vil variere med størrelsen på ispinne-formen, men det viktigste er å fylle helt opp. Du får kjøpt ispinne-former i kjøkkenbutikker eller på internett.

Del denne oppskriften: