Skip to main content

Pinneis med eplejuice og lime

Enkel
10min

Dette er is for deg som liker syrlig! Eplejuice frosset med limebiter og mynte kjøler ned i varmen. Husk at ispinnene trenger å stå noen timer i fryseren.

3.8
(13)
Next ImagePinneis med eplejuice og lime

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
lime
8 blad
mynteblad

Fremgangsmåte

  1. Finriv skall av lime. Skjær av resten av skallet og del limekjøttet i små biter.

  2. Finsnitt mynteblader og fordel i ispinneformer med finrevet limeskall og limebiter. Fyll opp med eplejuice, stikk ned pinnen og frys til gjennomfrossen, minimum 5 timer, men gjerne over natten.

    Tips

    Du fjerner ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt varmt vann.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Mengde juice vil variere med størrelsen på ispinne-formen, men det viktigste er å fylle helt opp. Du får kjøpt ispinne-former i kjøkkenbutikker eller på internett.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter