placeholder image
0

Pinneis med eplejuice og lime

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er is for deg som liker syrlig! Eplejuice frosset med limebiter og mynte kjøler ned i varmen. Husk at ispinnene trenger å stå noen timer i fryseren.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stklime
8 bladermynteblader
6 dlSunniva® Premium Eplejuice fra Sydtyrol

Slik gjør du det

    1. Finriv skall av lime. Skjær av resten av skallet og del limekjøttet i små biter.
    2. Finsnitt mynteblader og fordel i ispinneformer med finrevet limeskall og limebiter. Fyll opp med eplejuice, stikk ned pinnen og frys til gjennomfrossen, minimum 5 timer, men gjerne over natten.

      Tips:

      Du fjerner ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt varmt vann.

Tips:

Mengde juice vil variere med størrelsen på ispinne-formen, men det viktigste er å fylle helt opp. Du får kjøpt ispinne-former i kjøkkenbutikker eller på internett.

Kommentarer