Premium saftis med eple og lime

Pinneis med eplejuice og lime

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Dette er is for deg som liker syrlig! Eplejuice frosset med limebiter og mynte kjøler ned i varmen. Husk at ispinnene trenger å stå noen timer i fryseren.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk lime
8 blader mynteblader
6 dl Sunniva® Presset Eplejuice fra Sydtyrol

Slik gjør du det

    1. Finriv skall av lime. Skjær av resten av skallet og del limekjøttet i små biter.
    2. Finsnitt mynteblader og fordel i ispinneformer med finrevet limeskall og limebiter. Fyll opp med eplejuice, stikk ned pinnen og frys til gjennomfrossen, minimum 5 timer, men gjerne over natten.
      Tips!

      Du fjerner ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt varmt vann.

Tips!

Mengde juice vil variere med størrelsen på ispinne-formen, men det viktigste er å fylle helt opp. Du får kjøpt ispinne-former i kjøkkenbutikker eller på internett.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat