
Trefarget pinneis
Med forskjellige juicer er det lett å lage stripete saftis med mange gode smaker. Nesten som Lollipop-is! Husk at ispinnene trenger noen timer i fryseren.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Fordel eplejuice nederst i ispinneformer og frys minimum 1 time.
- 2
Hell et lag grønnsaksjuice i formene og frys minimum 1 time til.
- 3
Topp med et lag appelsinjuice og frys til gjennomfrossen, minimum 2 timer.
- 4
Hakk sjokolade, ha i en glass- eller metallbolle og sett bollen over en gryte med kokende vann. Vannet skal ikke berøre bunnen av bollen. Rør til sjokoladen er smeltet.
- 5
Fjern ispinnene fra formene og drypp over sjokolade i striper ved å bruke en skje og bevege den raskt fram og tilbake mens sjokoladen renner.
Tips
Om du ikke har ispinneformer kan du bruke små plastglass. La blandingen stå i fryseren et par timer før du stikker noen ispinner (ev. grillpinner) i midten av hver is og fryser videre. På grunn av de forskjellige lagene, er det viktig at du stikker ispinnen helt ned for ellers kan isen dele seg i skjøtene.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

