Trefarget ispinne med Supri

Trefarget pinneis

0
7
Enkel15 min
Med forskjellige juicer er det lett å lage stripete saftis med mange gode smaker. Nesten som Lollipop-is! Husk at ispinnene trenger noen timer i fryseren.

Ingredienser

Antall porsjoner

Til servering

  • 100 g
    mørk sjokolade (kan sløyfes)

Slik gjør du det

  1. 1

    Fordel Sunniva Supri Eple og Gulrot nederst i ispinneformer og frys minimum 1 time.

  2. 2

    Hell et lag Sunniva Supri Eple og Bringebær i formene og frys minimum 1 time til.

  3. 3

    Topp med et lag Sunniva Supri Eple, Fennikel og Kiwi og frys til gjennomfrossen, minimum 2 timer.

  4. 4

    Hakk sjokolade, ha i en glass- eller metallbolle og sett bollen over en gryte med kokende vann. Vannet skal ikke berøre bunnen av bollen. Rør til sjokoladen er smeltet.

  5. 5

    Fjern ispinnene fra formene og drypp over sjokolade i striper ved å bruke en skje og bevege den raskt fram og tilbake mens sjokoladen renner.

Tips

Om du ikke har ispinneformer kan du bruke små plastglass. La blandingen stå i fryseren et par timer før du stikker noen ispinner (ev. grillpinner) i midten av hver is og fryser videre. På grunn av de forskjellige lagene, er det viktig at du stikker ispinnen helt ned for ellers kan isen dele seg i skjøtene.

Del denne oppskriften: