
Trefarget pinneis
Enkel•15 min min
Med forskjellige juicer er det lett å lage stripete saftis med mange gode smaker. Nesten som Lollipop-is! Husk at ispinnene trenger noen timer i fryseren.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 dl
-
2 dl
-
2 dlSunniva Supri Eple/Fennikel/Kiwi
Til servering
-
100 gmørk sjokolade (kan sløyfes)
Slik gjør du det
-
1
Fordel Sunniva® Original Appelsinjuice nederst i ispinneformer og frys minimum 1 time.
-
2
Hell et lag Sunniva® Supri Eple og Bringebær i formene og frys minimum 1 time til.
-
3
Topp med et lag Sunniva® Supri Eple, Fennikel og Kiwi og frys til gjennomfrossen, minimum 2 timer.
-
4
Hakk sjokolade, ha i en glass- eller metallbolle og sett bollen over en gryte med kokende vann. Vannet skal ikke berøre bunnen av bollen. Rør til sjokoladen er smeltet.
-
5
Fjern ispinnene fra formene og drypp over sjokolade i striper ved å bruke en skje og bevege den raskt fram og tilbake mens sjokoladen renner.