placeholder image
0

Trefarget pinneis

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med forskjellige juicer er det lett å lage stripete saftis med mange gode smaker. Nesten som Lollipop-is! Husk at ispinnene trenger noen timer i fryseren.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dlSUNNIVA Supri eple/bringebærjuice 1l
2 dlSunniva Supri® Eple, Fennikel og Kiwi
2 dlSunniva Supri® Eple og Gulrot

Til servering

100 gmørk sjokolade (kan sløyfes)

Slik gjør du det

    1. Fordel Sunniva Supri Eple og Gulrot nederst i ispinneformer og frys minimum 1 time.
    2. Hell et lag Sunniva Supri Eple og Bringebær i formene og frys minimum 1 time til.
    3. Topp med et lag Sunniva Supri Eple, Fennikel og Kiwi og frys til gjennomfrossen, minimum 2 timer.
    4. Hakk sjokolade, ha i en glass- eller metallbolle og sett bollen over en gryte med kokende vann. Vannet skal ikke berøre bunnen av bollen. Rør til sjokoladen er smeltet.
    5. Fjern ispinnene fra formene og drypp over sjokolade i striper ved å bruke en skje og bevege den raskt fram og tilbake mens sjokoladen renner.

Tips:

Om du ikke har ispinneformer kan du bruke små plastglass. La blandingen stå i fryseren et par timer før du stikker noen ispinner (ev. grillpinner) i midten av hver is og fryser videre. På grunn av de forskjellige lagene, er det viktig at du stikker ispinnen helt ned for ellers kan isen dele seg i skjøtene.

Kommentarer