
Vannmelon-slush
Vannmelon i sommervarmen er en klassiker, men prøv den i frossen form denne sesongen. Vannmelon-slush laget med eplejuice og servert med sjokolade-dyppet vannmelon er sommerens hit. Husk å sette av tid til å fryse ned vannmelon.

Ingredienser
Antall porsjoner
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Del vannmelon i biter, ha i en plastpose og frys i 2 timer.
- 2
Del vannmelonskive til servering i biter, gjerne som pizzastykker. Hakk sjokolade, ha i en glass- eller metallbolle og sett bollen over en gryte med kokende vann. Vannet skal ikke berøre bunnen av bollen.
- 3
Rør til sjokoladen er smeltet og dypp vannmelonbitene i. La renne av seg på en rist og avkjøl i kjøleskapet til sjokoladen er stivnet.
Tips
Har du en mikrobølgeovn er det enkelt å smelte sjokolade. Hakk i biter, ha i en glassbolle og kjør på full styrke i 20 sek. Rør og gjenta til alt er smeltet, men kort gjerne ned tiden gradvis.
- 4
Kjør frossen vannmelon med eplejuice og isbiter i en blender til en jevn masse. Fordel i serveringsglass og server pyntet med sjokoladedyppet vannmelon.
Tips
Når du skal lage slush er det viktig å ha en kraftig blender, gjerne en som er egnet til å kjøre isbiter i. Du kan la slushen stå i fryseren før servering, men da er det viktig å røre jevnlig i den så den ikke fryser til en hard klump.