Skip to main content

Vannmelon-slush

Enkel
20min

Vannmelon i sommervarmen er en klassiker, men prøv den i frossen form denne sesongen. Vannmelon-slush laget med eplejuice og servert med sjokolade-dyppet vannmelon er sommerens hit. Husk å sette av tid til å fryse ned vannmelon.

4.0
(45)
Next ImageVannmelon-slush

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
vannmelon i biter
6 stk
isbit

Til servering

1 skiver
vannmelon
100 g
mørk sjokolade

Fremgangsmåte

  1. Del vannmelon i biter, ha i en plastpose og frys i 2 timer.

  2. Del vannmelonskive til servering i biter, gjerne som pizzastykker. Hakk sjokolade, ha i en glass- eller metallbolle og sett bollen over en gryte med kokende vann. Vannet skal ikke berøre bunnen av bollen.

  3. Rør til sjokoladen er smeltet og dypp vannmelonbitene i. La renne av seg på en rist og avkjøl i kjøleskapet til sjokoladen er stivnet.

    Tips

    Har du en mikrobølgeovn er det enkelt å smelte sjokolade. Hakk i biter, ha i en glassbolle og kjør på full styrke i 20 sek. Rør og gjenta til alt er smeltet, men kort gjerne ned tiden gradvis.

  4. Kjør frossen vannmelon med eplejuice og isbiter i en blender til en jevn masse. Fordel i serveringsglass og server pyntet med sjokoladedyppet vannmelon.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Når du skal lage slush er det viktig å ha en kraftig blender, gjerne en som er egnet til å kjøre isbiter i. Du kan la slushen stå i fryseren før servering, men da er det viktig å røre jevnlig i den så den ikke fryser til en hard klump.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter