
Vannmelon-slush
Enkel•20 min min
Vannmelon i sommervarmen er en klassiker, men prøv den i frossen form denne sesongen. Vannmelon-slush laget med eplejuice og servert med sjokolade-dyppet vannmelon er sommerens hit. Husk å sette av tid til å fryse ned vannmelon.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkvannmelon i biter
-
6 dl
-
6 stkisbiter
Til servering
-
1 skivevannmelon
-
100 gmørk sjokolade
Slik gjør du det
-
1
Del vannmelon i biter, ha i en plastpose og frys i 2 timer.
-
2
Del vannmelonskive til servering i biter, gjerne som pizzastykker. Hakk sjokolade, ha i en glass- eller metallbolle og sett bollen over en gryte med kokende vann. Vannet skal ikke berøre bunnen av bollen.
-
3
Rør til sjokoladen er smeltet og dypp vannmelonbitene i. La renne av seg på en rist og avkjøl i kjøleskapet til sjokoladen er stivnet.
Tips
Har du en mikrobølgeovn er det enkelt å smelte sjokolade. Hakk i biter, ha i en glassbolle og kjør på full styrke i 20 sek. Rør og gjenta til alt er smeltet, men kort gjerne ned tiden gradvis.
-
4
Kjør frossen vannmelon med eplejuice og isbiter i en blender til en jevn masse. Fordel i serveringsglass og server pyntet med sjokoladedyppet vannmelon.