Premium vannmelon-slush

Vannmelon-slush

0
 • Enkel
 • 20 min
Vannmelon i sommervarmen er en klassiker, men prøv den i frossen form denne sesongen. Vannmelon-slush laget med eplejuice og servert med sjokolade-dyppet vannmelon er sommerens hit. Husk å sette av tid til å fryse ned vannmelon.

Ingredienser

1 stk vannmelon i biter
6 dl Sunniva® Presset Eplejuice fra Sydtyrol
6 stk isbiter

Til servering

1 skive vannmelon
100 g mørk sjokolade

Slik gjør du det

  1. Del vannmelon i biter, ha i en plastpose og frys i 2 timer.
  2. Del vannmelonskive til servering i biter, gjerne som pizzastykker. Hakk sjokolade, ha i en glass- eller metallbolle og sett bollen over en gryte med kokende vann. Vannet skal ikke berøre bunnen av bollen.
  3. Rør til sjokoladen er smeltet og dypp vannmelonbitene i. La renne av seg på en rist og avkjøl i kjøleskapet til sjokoladen er stivnet.
   Tips

   Har du en mikrobølgeovn er det enkelt å smelte sjokolade. Hakk i biter, ha i en glassbolle og kjør på full styrke i 20 sek. Rør og gjenta til alt er smeltet, men kort gjerne ned tiden gradvis.

  4. Kjør frossen vannmelon med eplejuice og isbiter i en blender til en jevn masse. Fordel i serveringsglass og server pyntet med sjokoladedyppet vannmelon.
Tips

Når du skal lage slush er det viktig å ha en kraftig blender, gjerne en som er egnet til å kjøre isbiter i. Du kan la slushen stå i fryseren før servering, men da er det viktig å røre jevnlig i den så den ikke fryser til en hard klump.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat