Premium mango-slush

Mango-slush

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 10 min
Avkjøl deg med en tropisk slush-is med eple og mango toppet med kokos.

Antall porsjoner

Ingredienser

6 dl Sunniva® Presset Eple og Mango
4 dl frossen mango
10 stk isbiter

Til servering

4 ss kokosmasse

Slik gjør du det

    1. Kjør eple- og mangojuice, frossen mango og isbiter i en blender til en jevn masse. Fordel i serveringsglass og dryss over kokos.
      Tips!

      Du kan også drysse over hakkede pistasjnøtter eller bær for variasjon.

       

Tips!

Når du skal lage slush er det viktig å ha en kraftig blender, gjerne en som er egnet til å kjøre isbiter i. Du kan la slushen stå i fryseren før servering, men da er det viktig å røre jevnlig i den så den ikke fryser til en hard klump.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Anne

    1 år siden
    Mulig å bruke purestav? Etter stavmikser som de fleste kaller det?

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Anne, Klart du kan bruke stavmikser, men pass på at den ikke blir for varm og ikke ''tåler'' jobben :) Lykke til og god matlaging!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat