placeholder image
0

Mango-slush

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Avkjøl deg med en tropisk slush-is med eple og mango toppet med kokos.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 dlSunniva® Premium Eple og Mango
4 dlfrossen mango
10 stkisbiter

Til servering

4 sskokosmasse

Slik gjør du det

    1. Kjør eple- og mangojuice, frossen mango og isbiter i en blender til en jevn masse. Fordel i serveringsglass og dryss over kokos.

      Tips:

      Du kan også drysse over hakkede pistasjnøtter eller bær for variasjon.

       

Tips:

Når du skal lage slush er det viktig å ha en kraftig blender, gjerne en som er egnet til å kjøre isbiter i. Du kan la slushen stå i fryseren før servering, men da er det viktig å røre jevnlig i den så den ikke fryser til en hard klump.

Kommentarer