Skip to main content

Pinneis med eplejuice, frukt og bær

Enkel
10min

Disse juice-ispinnene er perfekte i sommersolen og kjempelette å lage. Fyll dem med favorittbær og –frukt som blåbær, bringebær, mango og ananas. Husk at ispinnene trenger å stå noen timer i fryseren.

4.1
(16)

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl
bær i biter

Fremgangsmåte

  1. Skrell eventuelt frukt og del større frukt og bær i små biter. Fordel bær og fruktbiter i ispinneformer og fyll opp med eplejuice. Stikk ned pinnen og frys til helt gjennomfrossen, minimum 5 timer, men gjerne over natten.

    Tips

    Om du ikke har ispinneformer kan du bruke små plastglass. La blandingen stå i fryseren et par timer før du stikker noen ispinner (ev. grillpinner) i midten av hver is og fryser videre.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan bruke akkurat hvilke frukt og bær du ønsker. Alt er lov! Del større frukt og bær i små biter slik at det kommer godt med juice rundt slik at de fryser til en fast, solid ispinne.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter