Hasse Hope lager Mini-Omelette Norvégienne
Enkel
20min
Omelette Norvégienne, eller Baked Alaska, er små iskrembomber med marengs. Disse er gjort i en fei med hjemmelaget yoghurtis og smaker superdigg.
4.3
(15)
Ingredienser
Bunn
0.5 dl
havregryn
1.5 dl
nøtter f.eks. mandler, valnøtter og hasselnøtter
8 stk
daddel uten stein
0.5 dl
rosiner
½ ts
malt kanel
1 ss
honning
Sveitsisk marengs
3 stk
eggehvite
2 dl
finkornet sukker
½ ts
vaniljesukker
Yoghurtis
2 dl
frossen banan
2 dl
frossen jordbær
2 dl
TINE® Yoghurt Naturell eventuelt jordbær eller skogsbær
Slik gjør du
Tips
Du kan kjøpe ferdig kakebunn og stikke ut sirkler om du foretrekker det.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Er det en stund til servering, kan du forme isen på bunnene og oppbevare i fryseren. Marengsen må du ta på rett før servering.



