Jukseis

Jukseis

0
25
Enkel30 min
Det er lov å jukse litt. Dette kan vi kalle for jukseis, siden det brukes ferdigkjøpt iskrem. Husk at isen må stå i fryseren i minst en halvtime.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 l
    Diplom vaniljeis (1 stor boks)
  • 50 g
    mørk sjokolade
  • 50 g
    friske bringebær
  • 4 ss
    karamellsaus

Slik gjør du det

  1. 1

    Finn frem 3 skåler som tåler å fryses.

  2. 2

    Sett boksen med vaniljeis i kjøleskapet, slik at den tiner over tid. Den skal ikke tine helt, bare bli mykere så det går an å røre i den.

  3. 3

    Hakk sjokolade.

  4. 4

    Del isen i tre like deler i hver sin skål. Bland sammen den myke isen med hver sin smak: en med hakket sjokolade, en med friske bringebær og en med karamellsaus.

  5. 5

    Sett skålene med is tilbake i fryseren til de fryser igjen. Dette tar minimum en halvtime.

Tips

Du kan også bruke Piano Vaniljeis

Del denne oppskriften: