
Jukseis
Enkel•30 min min
Det er lov å jukse litt. Dette kan vi kalle for jukseis, siden det brukes ferdigkjøpt iskrem. Husk at isen må stå i fryseren i minst en halvtime.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 lDiplom vaniljeis (1 stor boks)
-
50 gmørk sjokolade
-
50 gfriske bringebær
-
4 sskaramellsaus
Slik gjør du det
-
1
Finn frem 3 skåler som tåler å fryses.
-
2
Sett boksen med vaniljeis i kjøleskapet, slik at den tiner over tid. Den skal ikke tine helt, bare bli mykere så det går an å røre i den.
-
3
Hakk sjokolade.
-
4
Del isen i tre like deler i hver sin skål. Bland sammen den myke isen med hver sin smak: en med hakket sjokolade, en med friske bringebær og en med karamellsaus.
-
5
Sett skålene med is tilbake i fryseren til de fryser igjen. Dette tar minimum en halvtime.