Jukseis

Jukseis

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Det er lov å jukse litt. Dette kan vi kalle for jukseis, siden det brukes ferdigkjøpt iskrem. Husk at isen må stå i fryseren i minst en halvtime.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 l Diplom vaniljeis (1 stor boks)
50 g mørk sjokolade
50 g friske bringebær
4 ss karamellsaus

Slik gjør du det

    1. Finn frem 3 skåler som tåler å fryses.
    2. Sett boksen med vaniljeis i kjøleskapet, slik at den tiner over tid. Den skal ikke tine helt, bare bli mykere så det går an å røre i den.
    3. Hakk sjokolade.
    4. Del isen i tre like deler i hver sin skål. Bland sammen den myke isen med hver sin smak: en med hakket sjokolade, en med friske bringebær og en med karamellsaus.
    5. Sett skålene med is tilbake i fryseren til de fryser igjen. Dette tar minimum en halvtime.
Tips!

Du kan også bruke Piano Vaniljeis

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat