Jukseis
Det er lov å jukse litt. Dette kan vi kalle for jukseis, siden det brukes ferdigkjøpt iskrem. Husk at isen må stå i fryseren i minst en halvtime.
Enkel•30 min•10 personer
Ingredienser
- 2 l Diplom vaniljeis, (1 stor boks)
- 50 g mørk sjokolade
- 50 g friske bringebær
- 4 ss karamellsaus
Slik gjør du
1
Finn frem 3 skåler som tåler å fryses.
2
Sett boksen med vaniljeis i kjøleskapet, slik at den tiner over tid. Den skal ikke tine helt, bare bli mykere så det går an å røre i den.
3
4
Del isen i tre like deler i hver sin skål. Bland sammen den myke isen med hver sin smak: en med hakket sjokolade, en med friske bringebær og en med karamellsaus.
5
Sett skålene med is tilbake i fryseren til de fryser igjen. Dette tar minimum en halvtime.
TipsDu kan også bruke Piano Vaniljeis