Jordbær-ispinne med pistasjnøtter
Digge ispinner med masse gode jordbær og Biola® med jordbær toppet med knasende nøtter blir en hit i sommer. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.
Enkel•10 min•4 personer
Ingredienser
- 6 dl Biola® Jordbær
- 2 dl jordbærsyltetøy
- 4 ss hakkede pistasjnøtter
- 4 ts knust frysetørret jordbær
Slik gjør du
1
Vend Biola jordbær med jordbærsyltetøy og fordel i ispinneformer. Sett på lokk med ispinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.
2
Fjern ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt lunkent vann. Dypp tuppene raskt i varmt vann og dypp i hakkede pistasjnøtter og knuste frysetørkede jordbær.
TipsDu kan droppe pynten om du ønsker det enda enklere.
TipsVarier gjerne ved å lage noen ispinner med Biola blåbær og rørte blåbær eller blåbærsyltetøy slik at folk kan velge sin favoittsmak.