Skip to main content

Jordbær-ispinne med pistasjnøtter

Enkel
10min

Digge ispinner med masse gode jordbær og Biola® med jordbær toppet med knasende nøtter blir en hit i sommer. Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

3.8
(13)
Next ImageJordbær-ispinne med pistasjnøtter

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dl
jordbærsyltetøy
4 ss
hakkede pistasjenøtter
4 ts
knust frysetørret jordbær

Fremgangsmåte

  1. Vend Biola jordbær med jordbærsyltetøy og fordel i ispinneformer. Sett på lokk med ispinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.

  2. Fjern ispinnene fra formene ved å varme opp formene med hendene eller holde dem raskt under litt lunkent vann. Dypp tuppene raskt i varmt vann og dypp i hakkede pistasjnøtter og knuste frysetørkede jordbær.

    Tips

    Du kan droppe pynten om du ønsker det enda enklere.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Varier gjerne ved å lage noen ispinner med Biola blåbær og rørte blåbær eller blåbærsyltetøy slik at folk kan velge sin favoittsmak.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter