
Ispinne med blåbær og müsli
Disse ispinnene kan nytes som snacks eller som dessert hele året. Biola® med blåbær fryses med müsli og mer blåbær! Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fremgangsmåte
- 1
Vend sammen knuste frysetørkede blåbær og müsli (ev. velg en müsli med blåbær i) og fordel i bunnen av ispinneformer.
- 2
Vend Biola med blåbær og fordel i iskremformene. Rør litt i tuppen av formen med en trepinne slik at müslien blander seg litt.
- 3
Sett på lokk med ispinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.
Tips
Du kan droppe müsli i selve isen og heller servere det som ekstra topping ved siden av. Slikk på isen og dypp den i müsli for ekstra knas.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


