Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Ispinne med blåbær og müsli

Enkel
10min

Disse ispinnene kan nytes som snacks eller som dessert hele året. Biola® med blåbær fryses med müsli og mer blåbær! Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

4.0
(10)
Next ImageIspinne med blåbær og müsli

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 ts
frysetørret blåbær
4 ss
müsli
2 dl
friske blåbær

Fremgangsmåte

  1. Vend sammen knuste frysetørkede blåbær og müsli (ev. velg en müsli med blåbær i) og fordel i bunnen av ispinneformer.

  2. Vend Biola med blåbær og fordel i iskremformene. Rør litt i tuppen av formen med en trepinne slik at müslien blander seg litt.

  3. Sett på lokk med ispinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan droppe müsli i selve isen og heller servere det som ekstra topping ved siden av. Slikk på isen og dypp den i müsli for ekstra knas.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter