Ispinne med blåbær og müsli

Ispinne med blåbær og müsli

0
6
Enkel10 min
Disse ispinnene kan nytes som snacks eller som dessert hele året. Biola® med blåbær fryses med müsli og mer blåbær! Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Ingredienser

Antall stykker

  • 4 ts
    frysetørret blåbær
  • 4 ss
    müsli
  • 6 dl
  • 2 dl
    friske blåbær

Slik gjør du det

  1. 1

    Vend sammen knuste frysetørkede blåbær og müsli (ev. velg en müsli med blåbær i) og fordel i bunnen av ispinneformer.

  2. 2

    Vend Biola med blåbær og fordel i iskremformene. Rør litt i tuppen av formen med en trepinne slik at müslien blander seg litt.

  3. 3

    Sett på lokk med ispinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.

Tips

Du kan droppe müsli i selve isen og heller servere det som ekstra topping ved siden av. Slikk på isen og dypp den i müsli for ekstra knas.

Del denne oppskriften: