placeholder image
0

Ispinne med blåbær og müsli

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Disse ispinnene kan nytes som snacks eller som dessert hele året. Biola® med blåbær fryses med müsli og mer blåbær! Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Antall stykker

Ingredienser

4 tsfrysetørret blåbær
4 ssmüsli
6 dlBiola® fettfri syrnet melk Blåbær
2 dlfriske blåbær

Slik gjør du det

    1. Vend sammen knuste frysetørkede blåbær og müsli (ev. velg en müsli med blåbær i) og fordel i bunnen av ispinneformer.
    2. Vend Biola med blåbær og fordel i iskremformene. Rør litt i tuppen av formen med en trepinne slik at müslien blander seg litt.
    3. Sett på lokk med ispinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.

Tips:

Du kan droppe müsli i selve isen og heller servere det som ekstra topping ved siden av. Slikk på isen og dypp den i müsli for ekstra knas.

Kommentarer