Ispinne med blåbær og müsli

Ispinne med blåbær og müsli

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Disse ispinnene kan nytes som snacks eller som dessert hele året. Biola® med blåbær fryses med müsli og mer blåbær! Husk at isen må stå i fryseren til den blir stiv, gjerne over natten.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 ts frysetørret blåbær
4 ss müsli
6 dl Biola® fettfri syrnet melk Blåbær
2 dl friske blåbær

Slik gjør du det

    1. Vend sammen knuste frysetørkede blåbær og müsli (ev. velg en müsli med blåbær i) og fordel i bunnen av ispinneformer.
    2. Vend Biola med blåbær og fordel i iskremformene. Rør litt i tuppen av formen med en trepinne slik at müslien blander seg litt.
    3. Sett på lokk med ispinner og frys til gjennomfrossen, minimum 4 timer.
Tips!

Du kan droppe müsli i selve isen og heller servere det som ekstra topping ved siden av. Slikk på isen og dypp den i müsli for ekstra knas.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat