Tilslørte multepiker

Tilslørte multepiker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
De velkjente bondepikene har tatt seg en pause, så da passer det godt å bruke multer i stedet. Minst like god dessert!

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dl TINE Kremfløte
2 ss sukker
5 dl Piano Vaniljekrem
4 dl multer

KJEKSKRØNSJ

50 g TINE Meierismør
3 dl kjekssmuler
1 dl hakkede mandler
4 ss sukker
2 ss havregryn

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 180 °C. Smelt smør og vend med knust kjeks, hakkede mandler, sukker og havregryn.
    2. Spre blandingen utover et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen til gyllent, ca. 7 minutter. Avkjøl.
    3. Pisk kremfløte stiv med sukker og vend inn vaniljekrem. Legg multer, pisket krem, kjekskrønsj lagvis i porsjonsglass og server.
      Tips!

      Frosne multer vil sause seg noe. Du kan også røre ferske multer litt slik at det blir mer saft. En ekstra liten spiss på multene får du ved å varme dem med noen skjeer akevitt før dandering.

Tips!

Krønsjen kan lages av hva enn du har i skapet: Kavring, brødrasp, knekkebrød, frokostblandinger eller granola.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat