Tilslørte multepiker

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

De velkjente bondepikene har tatt seg en pause, så da passer det godt å bruke multer i stedet. Minst like god dessert!

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dlTINE Kremfløte
2 sssukker
5 dlPiano Vaniljekrem
4 dlmulter

KJEKSKRØNSJ

50 gTINE Meierismør
3 dlkjekssmuler
1 dlhakkede mandler
4 sssukker
2 sshavregryn

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 180 °C. Smelt smør og vend med knust kjeks, hakkede mandler, sukker og havregryn.
    2. Spre blandingen utover et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen til gyllent, ca. 7 minutter. Avkjøl.
    3. Pisk kremfløte stiv med sukker og vend inn vaniljekrem. Legg multer, pisket krem, kjekskrønsj lagvis i porsjonsglass og server.

      Tips:

      Frosne multer vil sause seg noe. Du kan også røre ferske multer litt slik at det blir mer saft. En ekstra liten spiss på multene får du ved å varme dem med noen skjeer akevitt før dandering.

Tips:

Krønsjen kan lages av hva enn du har i skapet: Kavring, brødrasp, knekkebrød, frokostblandinger eller granola.

Kommentarer

  Legg til kommentar