Multekrem

Multekrem

Kommentarer 9
  • Enkel
  • 15 min
Nydelig og lettlagd dessert til for eksempel jul- eller nyttårsaften.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dl TINE Kremfløte
2 ss sukker
3 dl lettsukrede multer

Slik gjør du det

    1. Visp fløte og sukker til luftig krem.
    2. Bland multene forsiktig inn i kremen. Server gjerne med knasende krumkaker til.
Tips!

Dersom du ikke har krumkaker eller sandkaker, kan du servere multekrem for seg selv eller sammen med småkjeks du har liggende.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Bestemor

    12 måneder siden
    multekrem kan ofte bli litt "bløt", særlig hvis den må stå litt. Bland seterrømme i fløten før du pisker den, feks 1 1/2 dl seterrømme til 1/3 l kremfløte, pisk til stivt og bland multene i. Nydelig!

    Kommenter  (2)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      12 måneder siden
      Høres fantastisk ut, Bestemor :) Takk for at du deler dine tips med alle oss. God jul!

      Kommenter  (0)


  • Ane

    1 år siden
    Multekrem er altså så godt! Helt klart min guilty plessure.

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Enig! Alltid godt med multekrem, Ane :)

      Kommenter  (1)


  • Sebastian 8 år

    5 år siden
    Den hvar ganske enkel og lage. Kjempe god!. Jeg hadde i oppgave og lage dessert på julaften:).

    Kommenter  (11)

    • Kristine Mangerud, Webredaktør

      5 år siden
      Hei Sebastian! Så flink du er som lager dessert og godt at resultatet ble vellykket. Ha en fortsatt god jul!

      Kommenter  (7)

      • Amalie

        3 år siden
        Hei! jeg laget multekremen deres og den smakte helt fantastisk. dere bør lage denne retten sammen med laksefilet det smakte helt perfekt.

        Kommenter  (1)


  • Tina

    5 år siden
    Hvor lenge kan multekrem stå i kjøleskap?

    Kommenter  (78)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      5 år siden
      Hei Tina. Krem er jo aller best fersk, spør du meg. Multekrem ville jeg ha spist innen et par, tre dager før den blir dårlig og bør kastes. Ha en fortsatt fin dag!

      Kommenter  (18)


Det er mye kjærlighet i god mat