Jordbær dyppet i sjokolade

Jordbær dyppet i sjokolade

Kommentarer 3
  • Enkel
  • 15 min
Jordbær og sjokolade er en uslåelig kombinasjon. Disse vil sette en ekstra spiss på de spesielle anledningene, eller på en helt vanlig hverdag.

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g friske jordbær
100 g mørk kokesjokolade
4 ss kokosmasse
4 ss limesukker

Slik gjør du det

    1. Skyll jordbær.
    2. Hakk sjokolade og smelt den i en bolle over vannbad.
    3. Dypp hvert jordbær i sjokolade. Du kan gjerne ha kokos på noen av bærene, og limesukker på andre.
    4. Legg de ferdigdyppede bærene på et brett med bakepapir og sett dem kjølig til servering.
Tips!

Limesukker lager du enkelt ved å vaske to lime. Deretter riv skall fint på et rivjern. Ha sukker og revet limeskall i en food prosessor. Kjør til sukkeret blir grønt og kornete.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Ellen

    3 år siden
    Kjøp engangssprøyte med litt tykk nål på apoteket, og fyll jordbæret med likør/sprit du liker. Snadder.

    Kommenter  (0)


  • Victoria

    4 år siden
    Hvor lenge kan disse stå kjølig? Kan de feks lages dagen i forveien?

    Kommenter  (0)

    • Hilsen kokkene fra Melkerampa

      4 år siden
      Hei Victoria, Det kommer helt ann på hvor lenge jordbærene har reist for å komme til Norge, men ferske norske jordbær vil kunne stå over natten i kjøleskap. Men jeg vil anbefale deg å lage de samme dag for best resultat :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat