Frisk frukt med hvit sjokoladesaus

Frisk frukt med hvit sjokoladesaus

0
17
Enkel15 min
Oppskrift på en enkel dessert som du kan lage når du trenger noe raskt og godt til enten deg selv eller gjester. Smeltet hvit sjokoladesaus over nydelige fruktbiter faller i smak hos de fleste.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Brekk sjokolade i biter og smelt forsiktig over et vannbad. Rør hele tiden med en slikkepott til all sjokoladen er smeltet.

  2. 2

    Ta sjokoladen av varmen og avkjøl sjokoladeblandingen i to minutter. Rør inn Biola til det blir en jevn og tykk saus.

  3. 3

    Kutt jordbær i biter. Server den hvite sjokoladesausen over oppkuttet jordbær og bringebær, blandet med granateple.

Tips

Sausen kan brukes til frukt og bær, iskrem, eker og mye annet godt. 

Del denne oppskriften: