Frisk frukt med hvit sjokoladesaus

Frisk frukt med hvit sjokoladesaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Oppskrift på en enkel dessert som du kan lage når du trenger noe raskt og godt til enten deg selv eller gjester. Smeltet hvit sjokoladesaus over nydelige fruktbiter faller i smak hos de fleste.

Antall porsjoner

Ingredienser

100 g hvit sjokolade
1 ½ dl Biola® syrnet lettmelk Naturell
2 dl jordbær
2 dl bringebær
2 ss granatepler

Slik gjør du det

    1. Brekk sjokolade i biter og smelt forsiktig over et vannbad. Rør hele tiden med en slikkepott til all sjokoladen er smeltet.
    2. Ta sjokoladen av varmen og avkjøl sjokoladeblandingen i to minutter. Rør inn Biola til det blir en jevn og tykk saus.
    3. Kutt jordbær i biter. Server den hvite sjokoladesausen over oppkuttet jordbær og bringebær, blandet med granateple.
Tips!

Sausen kan brukes til frukt og bær, iskrem, eker og mye annet godt. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat