Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Frisk frukt med hvit sjokoladesaus

Enkel
15min

Oppskrift på en enkel dessert som du kan lage når du trenger noe raskt og godt til enten deg selv eller gjester. Smeltet hvit sjokoladesaus over nydelige fruktbiter faller i smak hos de fleste.

3.7
(18)
Next ImageFrisk frukt med hvit sjokoladesaus

Ingredienser

Antall porsjoner

2

Ingredienser

100 g
hvit sjokolade
2 dl
jordbær
2 dl
bringebær
2 ss
granateple

Fremgangsmåte

  1. Brekk sjokolade i biter og smelt forsiktig over et vannbad. Rør hele tiden med en slikkepott til all sjokoladen er smeltet.

  2. Ta sjokoladen av varmen og avkjøl sjokoladeblandingen i to minutter. Rør inn Biola til det blir en jevn og tykk saus.

  3. Kutt jordbær i biter. Server den hvite sjokoladesausen over oppkuttet jordbær og bringebær, blandet med granateple.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Sausen kan brukes til frukt og bær, iskrem, eker og mye annet godt. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter