Frisk frukt med hvit sjokoladesaus

(12)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på en enkel dessert som du kan lage når du trenger noe raskt og godt til enten deg selv eller gjester. Smeltet hvit sjokoladesaus over nydelige fruktbiter faller i smak hos de fleste.

Antall porsjoner

2

Ingredienser

100 ghvit sjokolade
1 ½ dlBiola® syrnet lettmelk Naturell
2 dljordbær
2 dlbringebær
2 ssgranatepler
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Brekk sjokolade i biter og smelt forsiktig over et vannbad. Rør hele tiden med en slikkepott til all sjokoladen er smeltet.
    2. Ta sjokoladen av varmen og avkjøl sjokoladeblandingen i to minutter. Rør inn Biola til det blir en jevn og tykk saus.
    3. Kutt jordbær i biter. Server den hvite sjokoladesausen over oppkuttet jordbær og bringebær, blandet med granateple.

Tips:

Sausen kan brukes til frukt og bær, iskrem, eker og mye annet godt. 

Kommentarer

  Legg til kommentar