
Frisk frukt med hvit sjokoladesaus
Oppskrift på en enkel dessert som du kan lage når du trenger noe raskt og godt til enten deg selv eller gjester. Smeltet hvit sjokoladesaus over nydelige fruktbiter faller i smak hos de fleste.

Ingredienser
Antall porsjoner
2
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Brekk sjokolade i biter og smelt forsiktig over et vannbad. Rør hele tiden med en slikkepott til all sjokoladen er smeltet.
- 2
Ta sjokoladen av varmen og avkjøl sjokoladeblandingen i to minutter. Rør inn Biola til det blir en jevn og tykk saus.
- 3
Kutt jordbær i biter. Server den hvite sjokoladesausen over oppkuttet jordbær og bringebær, blandet med granateple.
Tips
Sausen kan brukes til frukt og bær, iskrem, eker og mye annet godt.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



