Fruktsalat med yoghurt
Enkel•20 min min
Frisk frukt etter endt måltid smaker godt. Topp med yoghurt og granola.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkappelsiner
-
1 dlvann
-
2 ssflytende honning
-
½ stkvaniljestang
-
4 dldruer
-
2 stkepler
-
2 stkbananer
-
2 stkkiwi
-
3 dl
Slik gjør du det
-
1
Skjær skallet av appelsin og skjær fileter ved å skjære ned på begge sider av hver hinnevegg. Legg filetene til side og press resten av saften ut i en gryte.
-
2
Del vaniljestang i to og skrap ut frøene. Ha i gryten med appelsinjuice, og kok opp med vann og honning. Sett tilside og avkjøl.
-
3
Skrell kiwi og del i biter. Del druer i to og eple og banan i biter.
-
4
Bland frukten sammen og hell over laken. Server med yoghurt og et dryss granola.
Tips
Bruk gjerne den yoghurten du liker best, med fruktsmak eller naturell. Trykk her for oppskrift på hjemmelaget granola.