Fruktsalat med yoghurt

Fruktsalat med yoghurt

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Frisk frukt etter endt måltid smaker godt. Topp med yoghurt og granola.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk appelsiner
1 dl vann
2 ss flytende honning
½ stk vaniljestang
4 dl druer
2 stk epler
2 stk bananer
2 stk kiwi
3 dl TINE Yoghurt Vanilje

Slik gjør du det

    1. Skjær skallet av appelsin og skjær fileter ved å skjære ned på begge sider av hver hinnevegg. Legg filetene til side og press resten av saften ut i en gryte.
    2. Del vaniljestang i to og skrap ut frøene. Ha i gryten med appelsinjuice, og kok opp med vann og honning. Sett tilside og avkjøl.
    3. Skrell kiwi og del i biter. Del druer i to og eple og banan i biter.
    4. Bland frukten sammen og hell over laken. Server med yoghurt og et dryss granola.
      Tips!

      Bruk gjerne den yoghurten du liker best, med fruktsmak eller naturell. Trykk her for oppskrift på hjemmelaget granola.

Tips!

I en fruktsalat kan du bruke dine frukt- og bærfavoritter. Bare del i passe biter og vend sammen. Det kan ikke bli feil.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat