Bakt eple med luftig vaniljesaus

Bakt eple med luftig vaniljesaus

3
  • Enkel
  • 40 min
Disse eplene gjør seg selv i ovnen mens dere spiser. Da har dere en deilig dessert ved endt middag.

Ingredienser

4 stk epler
4 ss flytende honning
2 ts kanel
2 ss brunt sukker
2 dl hasselnøtter
2 ss TINE Meierismør

Til servering

4 dl Piano® Fyldig Vaniljesaus

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Del eple i to og fjern skall og kjerne
    2. Ha eplehalvdelen i en ildfast form og dryss med kanel, brunt sukker og nøtter. Drypp honning over og fordel klatter med smør utover. Stek i ovnen til myke, ca. 30 minutter.
    3. Pisk den kalde vaniljesausen luftig og server til bakt eple.
      Tips

      Server gjerne med en kule vaniljeis i tillegg. Da blir det rene festdesserten.

Tips

Bytt gjerne ut eple med pære. Det er også godt med valnøtter til.

Kommentarer

  • En heldig mor??

    1 måneder siden
    Den smakte utrolig jeg kjøper bare ingredienser hos tine. Jeg betaler til min datter til skolen hennes sån at skolen betaler til tine. Jeg er veldig glad får at tine finnes.🤗🤗🤗

     (1)


Det er mye kjærlighet i god mat