Bakt eple med luftig vaniljesaus

Bakt eple med luftig vaniljesaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Disse eplene gjør seg selv i ovnen mens dere spiser. Da har dere en deilig dessert ved endt middag.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk epler
4 ss flytende honning
2 ts kanel
2 ss brunt sukker
2 dl hasselnøtter
2 ss TINE Meierismør

Til servering

4 dl Piano Fyldig Vaniljesaus

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Del eple i to og fjern skall og kjerne
    2. Ha eplehalvdelen i en ildfast form og dryss med kanel, brunt sukker og nøtter. Drypp honning over og fordel klatter med smør utover. Stek i ovnen til myke, ca. 30 minutter.
    3. Pisk den kalde vaniljesausen luftig og server til bakt eple.
      Tips!

      Server gjerne med en kule vaniljeis i tillegg. Da blir det rene festdesserten.

Tips!

Bytt gjerne ut eple med pære. Det er også godt med valnøtter til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat