Eton mess

Eton mess

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Desserten heter ikke mess fordi den er så grisete, men fordi den oppsto i messa (kjøkkenet) på den engelske kostskolen Eaton. Vi oppfordrer likevel til å være litt mer uformell i serveringen – gi alle en gaffel og hugg inn. Hjemmelaget Eton mess med jordbær, marengs og krem er raskt og enkelt å lage.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 dl TINE Kremfløte
4 dl pikekyss
4 dl jordbær
2 dl jordbærsyltetøy

Slik gjør du det

    1. Pisk fløte til stiv krem. Del jordbær i biter og knus pikekyssene lett.
      Tips!

      Du kan fint bruke det du har av ferske eller frosne bær, og banan er et deilig tillegg. Dessuten kan iskrem være et godt alternativ til krem – eller kjør på og bruk begge deler.

    2. Ha jordbærbiter utover et serveringsfat, ha over krem og topp med knust marengs, jordbærsyltetøy og flere jordbærbiter. Server!
Tips!

Du kan naturligvis anrette desserten i porsjonsformer og servere en til hver.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat