Grilla ananas med pepper og krem

Grilla ananas med pepper og krem

0
15
Enkel15 min
En enkel dessert som lages raskt på grillen. Nykvernet pepper for virkelig fram den gode sødmen i ananasen.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær topp og bunn av ananas og skjær av skallet. Del i skiver på ca. 2 cm.

    Tips

    Skjær gjerne ut den harde kjernen i midten av hver skive med en skarp kniv.

  2. 2

    Pensle skivene med honning og grill på grill eller i grillpanne til myk og gyllen på begge sider. Pensle med mer honning underveis.

  3. 3

    Pisk fløte og sukker til stiv krem og server til. Dryss over nykvernet pepper.

Tips

Det går raskt å grille frukt på grillen, så følg nøye med. I tillegg kan honningen lett brenne seg, men grilla ananas smaker fantastisk når den er akkurat passe karamellisert. 

Del denne oppskriften: