Grilla ananas med pepper og krem

Grilla ananas med pepper og krem

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En enkel dessert som lages raskt på grillen. Nykvernet pepper for virkelig fram den gode sødmen i ananasen.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk ananas
4 ss honning
3 dl TINE Kremfløte
2 ts sukker
4 ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Skjær topp og bunn av ananas og skjær av skallet. Del i skiver på ca. 2 cm.
      Tips!

      Skjær gjerne ut den harde kjernen i midten av hver skive med en skarp kniv.

    2. Pensle skivene med honning og grill på grill eller i grillpanne til myk og gyllen på begge sider. Pensle med mer honning underveis.
    3. Pisk fløte og sukker til stiv krem og server til. Dryss over nykvernet pepper.
Tips!

Det går raskt å grille frukt på grillen, så følg nøye med. I tillegg kan honningen lett brenne seg, men grilla ananas smaker fantastisk når den er akkurat passe karamellisert.

 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat