Grilla frukt med limekesam

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Grilling bringer ut enda mer sødme i frukten. Her balanseres det ut med frisk limekesam.

Antall porsjoner

Ingredienser

½ stkmelon
½ stkananas
1 stkmango
2 sshonning
1 ssbrunt sukker
8 stkgrillspyd

TIL SERVERING

4 ssKesam® Lime
1 stklime

Slik gjør du det

    1. Legg trespydene i bløt i kaldt vann i ca. 10 minutter.
    2. Skrell og del melon, ananas og mango i biter. Træ på spyd, pensle med honning og dryss med brunt sukker.

      Tips:

      Det er mye forskjellig frukt som kan grilles, men det er en fordel at frukten er litt fast i utgangspunktet.

    3. Grill spydene raskt på høy varm. Snu dem underveis så de blir gylne på alle sider.
    4. Skvis over litt limesaft, og server med limekesam og finrevet limeskall.

Tips:

Er det ikke grillvær kan du tilberede fruktspydene under grillelementene i ovnen eller i en grillpanne.

Kommentarer

  Legg til kommentar