Grilla frukt med limekesam

Grilla frukt med limekesam

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Grilling bringer ut enda mer sødme i frukten. Her balanseres det ut med frisk limekesam.

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk melon
½ stk ananas
1 stk mango
2 ss honning
1 ss brunt sukker
8 stk grillspyd

TIL SERVERING

4 ss Kesam® Lime
1 stk lime

Slik gjør du det

    1. Legg trespydene i bløt i kaldt vann i ca. 10 minutter.
    2. Skrell og del melon, ananas og mango i biter. Træ på spyd, pensle med honning og dryss med brunt sukker.
      Tips!

      Det er mye forskjellig frukt som kan grilles, men det er en fordel at frukten er litt fast i utgangspunktet.

    3. Grill spydene raskt på høy varm. Snu dem underveis så de blir gylne på alle sider.
    4. Skvis over litt limesaft, og server med limekesam og finrevet limeskall.
Tips!

Er det ikke grillvær kan du tilberede fruktspydene under grillelementene i ovnen eller i en grillpanne.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat