
Grillet frukt med kesam
Grilling bringer ut enda mer sødme i frukten. Her balanseres det ut med frisk kesam og lime.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Legg trespydene i bløt i kaldt vann i ca. 10 minutter.
- 2
Skrell og del melon, ananas og mango i biter. Træ på spyd, pensle med honning og dryss med brunt sukker.
Tips
Det er mye forskjellig frukt som kan grilles, men det er en fordel at frukten er litt fast i utgangspunktet.
- 3
Grill spydene raskt på høy varm. Snu dem underveis så de blir gylne på alle sider.
- 4
Skvis over litt limesaft, og server med kesam med vanilje og finrevet limeskall.
Tips
Er det ikke grillvær kan du tilberede fruktspydene under grillelementene i ovnen eller i en grillpanne.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


