Skip to main content

Grillet frukt med kesam

Enkel
15min

Grilling bringer ut enda mer sødme i frukten. Her balanseres det ut med frisk kesam og lime.

4.3
(6)
Next ImageGrillet frukt med kesam

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

0.5 stk
melon
0.5 stk
ananas
1 stk
mango
2 ss
honning
1 ss
brunt sukker
8 stk
grillspyd

TIL SERVERING

1 stk
lime

Fremgangsmåte

  1. Legg trespydene i bløt i kaldt vann i ca. 10 minutter.

  2. Skrell og del melon, ananas og mango i biter. Træ på spyd, pensle med honning og dryss med brunt sukker.

    Tips

    Det er mye forskjellig frukt som kan grilles, men det er en fordel at frukten er litt fast i utgangspunktet.

  3. Grill spydene raskt på høy varm. Snu dem underveis så de blir gylne på alle sider.

  4. Skvis over litt limesaft, og server med kesam med vanilje og finrevet limeskall.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Er det ikke grillvær kan du tilberede fruktspydene under grillelementene i ovnen eller i en grillpanne.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter