Grilla frukt med limekesam

Grilla frukt med limekesam

0
  • Enkel
  • 15 min
Grilling bringer ut enda mer sødme i frukten. Her balanseres det ut med frisk limekesam.

Ingredienser

½ stk melon
½ stk ananas
1 stk mango
2 ss honning
1 ss brunt sukker
8 stk grillspyd

TIL SERVERING

4 ss Kesam® Lime
1 stk lime

Slik gjør du det

    1. Legg trespydene i bløt i kaldt vann i ca. 10 minutter.
    2. Skrell og del melon, ananas og mango i biter. Træ på spyd, pensle med honning og dryss med brunt sukker.
      Tips

      Det er mye forskjellig frukt som kan grilles, men det er en fordel at frukten er litt fast i utgangspunktet.

    3. Grill spydene raskt på høy varm. Snu dem underveis så de blir gylne på alle sider.
    4. Skvis over litt limesaft, og server med limekesam og finrevet limeskall.
Tips

Er det ikke grillvær kan du tilberede fruktspydene under grillelementene i ovnen eller i en grillpanne.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat