Grilla frukt med limekesam

Grillet frukt med kesam

0
6
Enkel15 min
Grilling bringer ut enda mer sødme i frukten. Her balanseres det ut med frisk kesam og lime.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • ½ stk
    melon
  • ½ stk
    ananas
  • 1 stk
    mango
  • 2 ss
    honning
  • 1 ss
    brunt sukker
  • 8 stk
    grillspyd

TIL SERVERING

Slik gjør du det

  1. 1

    Legg trespydene i bløt i kaldt vann i ca. 10 minutter.

  2. 2

    Skrell og del melon, ananas og mango i biter. Træ på spyd, pensle med honning og dryss med brunt sukker.

    Tips

    Det er mye forskjellig frukt som kan grilles, men det er en fordel at frukten er litt fast i utgangspunktet.

  3. 3

    Grill spydene raskt på høy varm. Snu dem underveis så de blir gylne på alle sider.

  4. 4

    Skvis over litt limesaft, og server med kesam med vanilje og finrevet limeskall.

Tips

Er det ikke grillvær kan du tilberede fruktspydene under grillelementene i ovnen eller i en grillpanne.

Del denne oppskriften: