Grillet frukt med kesam
Enkel•15 min min
Grilling bringer ut enda mer sødme i frukten. Her balanseres det ut med frisk kesam og lime.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
½ stkmelon
-
½ stkananas
-
1 stkmango
-
2 sshonning
-
1 ssbrunt sukker
-
8 stkgrillspyd
TIL SERVERING
-
4 ss
-
1 stklime
Slik gjør du det
-
1
Legg trespydene i bløt i kaldt vann i ca. 10 minutter.
-
2
Skrell og del melon, ananas og mango i biter. Træ på spyd, pensle med honning og dryss med brunt sukker.
Tips
Det er mye forskjellig frukt som kan grilles, men det er en fordel at frukten er litt fast i utgangspunktet.
-
3
Grill spydene raskt på høy varm. Snu dem underveis så de blir gylne på alle sider.
-
4
Skvis over litt limesaft, og server med kesam med vanilje og finrevet limeskall.