Skip to main content

Banansplitt med bringebærsaus

Enkel
15min

En real banansplitt til dessert slår an hos både voksne og barn! Denne er laget med jordbær-is og deilig krem, og toppes med bringebærsaus, nøtter og friske bær.

4.1
(25)

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 ss
sukker
4 stk
banan
8 kule
jordbæris
250 g
bringebær
4 ss
hakkede nøtter

Fremgangsmåte

  1. Pisk fløte til stiv krem med sukker.

  2. Del banan i to på langs. Fordel litt Piano bringebærsaus i skåler og legg bananene i.

  3. Fordel iskuler utover og topp med pisket krem. Pynt med bringebær og hakkede nøtter. Hell over resten av bringebærsausen.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan toppe en banansplitt med masse godt i tillegg til rød saus, f.eks. sjokoladesaus, revet sjokolade, mini-marshmallows, krokan, pikekyss, non-stop eller forskjellige bær og nøtter.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter