
Banansplitt med bringebærsaus
En real banansplitt til dessert slår an hos både voksne og barn! Denne er laget med jordbær-is og deilig krem, og toppes med bringebærsaus, nøtter og friske bær.
Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Pisk fløte til stiv krem med sukker.
- 2
Del banan i to på langs. Fordel litt Piano bringebærsaus i skåler og legg bananene i.
- 3
Fordel iskuler utover og topp med pisket krem. Pynt med bringebær og hakkede nøtter. Hell over resten av bringebærsausen.
Tips
Du kan toppe en banansplitt med masse godt i tillegg til rød saus, f.eks. sjokoladesaus, revet sjokolade, mini-marshmallows, krokan, pikekyss, non-stop eller forskjellige bær og nøtter.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


