Skip to main content

Dessert-grøt med bringebærsaus

Enkel
10min

En søt vri på havregrøten toppet med deilig bringebærsaus, friske bær og nøtter.

5.0
(3)

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl
lettkokte havregryn
0.5 ts
salt
2 ss
honning
4 ss
hakkede mandler

Topping

4 ss
bringebær
2 ss
hakkede mandler

Fremgangsmåte

  1. Kok opp havregryn og melk i en gryte og la koke i 5-10 minutter under omrøring til grøten har ønsket konsistens.

  2. Smak til med salt, og rør inn honning og hakkede mandler.

  3. Ha grøten i serveringskåler og topp med bringebær, rød saus og hakkede mandler.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan koke grøt på andre kornsorter også, som spelt, bygg og hirse. Følg anvisning på pakken, og lag grøten litt søtere enn saltere. Topp med Piano bringebærsaus og friske bær.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter