Banansplitt med bringebærsaus

Banansplitt med bringebærsaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
En real banansplitt til dessert slår an hos både voksne og barn! Denne er laget med jordbær-is og deilig krem, og toppes med bringebærsaus, nøtter og friske bær.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl TINE Kremfløte
1 ss sukker
4 stk bananer
1 pakke Piano® Bringebærsaus
8 kuler jordbæris
250 g bringebær
4 ss hakkede nøtter

Slik gjør du det

    1. Pisk fløte til stiv krem med sukker.
    2. Del banan i to på langs. Fordel litt Piano bringebærsaus i skåler og legg bananene i.
    3. Fordel iskuler utover og topp med pisket krem. Pynt med bringebær og hakkede nøtter. Hell over resten av bringebærsausen.
Tips!

Du kan toppe en banansplitt med masse godt i tillegg til rød saus, f.eks. sjokoladesaus, revet sjokolade, mini-marshmallows, krokan, pikekyss, non-stop eller forskjellige bær og nøtter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat