Håndkle og blad
Banansplitt med bringebærsaus
(11)

Banansplitt med bringebærsaus

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En real banansplitt til dessert slår an hos både voksne og barn! Denne er laget med jordbær-is og deilig krem, og toppes med bringebærsaus, nøtter og friske bær.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

3 dlTINE Kremfløte
1 sssukker
4 stkbananer
1 pakkePiano Bringebærsaus
8 kulerjordbæris
250 gbringebær
4 sshakkede nøtter
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Pisk fløte til stiv krem med sukker.
    2. Del banan i to på langs. Fordel litt Piano bringebærsaus i skåler og legg bananene i.
    3. Fordel iskuler utover og topp med pisket krem. Pynt med bringebær og hakkede nøtter. Hell over resten av bringebærsausen.
Blått hjerte
Tips!

Du kan toppe en banansplitt med masse godt i tillegg til rød saus, f.eks. sjokoladesaus, revet sjokolade, mini-marshmallows, krokan, pikekyss, non-stop eller forskjellige bær og nøtter.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat