Banansplitt med bringebærsaus

Banansplitt med bringebærsaus

0
6
Enkel15 min
En real banansplitt til dessert slår an hos både voksne og barn! Denne er laget med jordbær-is og deilig krem, og toppes med bringebærsaus, nøtter og friske bær.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Pisk fløte til stiv krem med sukker.

  2. 2

    Del banan i to på langs. Fordel litt Piano bringebærsaus i skåler og legg bananene i.

  3. 3

    Fordel iskuler utover og topp med pisket krem. Pynt med bringebær og hakkede nøtter. Hell over resten av bringebærsausen.

Tips

Du kan toppe en banansplitt med masse godt i tillegg til rød saus, f.eks. sjokoladesaus, revet sjokolade, mini-marshmallows, krokan, pikekyss, non-stop eller forskjellige bær og nøtter.

Del denne oppskriften: