
Sherryfromasj
Her har du oppskriften på luftig og fin fromasj med deilig smak av sherry. Server den på et fat eller i porsjonsglass, og pynt med vispet krem, bringebær og mynteblader eller sitronmelisse. Husk at sherryfromasjen må stå kjølig i et par timer, eller over natten, for å stivne.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fremgangsmåte
- 1
Til denne oppskriften trenger du en form som rommer ca 1 liter, gjerne randform.
- 2
La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca 5 minutter. Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett sherry.
- 3
Klem ut vannet av gelatinen. Sett på en kjele med vann. Løs opp gelatinen i det kokende vannet. Avkjøl litt og bland gelatinoppløsningen i eggeblandingen.
- 4
Visp fløten til luftig krem og bland den i eggedosisen. Hell fromasjen i en form eller eventuelt i porsjonsglass. La den stivne i kjøleskapet.
- 5
Dypp formen litt i varmt vann og hvelv fromasjen på et fat. Pynt med vispet krem, bringebær og mynteblader eller sitronmelisse.
Tips
Hvis du skyller formen med kaldt vann før du har i fromasjen, er det lettere å hvelve den ut.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



